Milyen karmát hozott magával a gyerek?
Keresztneve elárulja
Minden lélek meghatározott karmával születik le a Földre, melyre a keresztnév is következtetni enged.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnáció elmélete szerint nem egy, hanem sok életünk van - mindegyikben tanulunk valamit, míg el nem jutunk arra a tudati szintre, hogy többé ne kelljen leszületnünk a Földre.

Mindaddig azonban előző életbeli szavaink, cselekedeteink, tapasztalásainkat következményeit karmaként visszük tovább következő megtestesülésünkbe. Ha tudni szeretnéd, gyermeked milyen karmát hozott magával, hívd segítségül a keresztnevét - ennek jelentése ugyanis következtetni enged erre a fajta örökségre. Néhány népszerű júliusi névnap következik.

Annamária - Kegyelem

Gyermeked azzal a karmikus feladattal érkezett közénk, hogy támaszt nyújtson a nála gyengébbeknek, azaz - nevéhez méltóan - egyfajta kegyelmet gyakoroljon.

Leginkább valamilyen szociális vagy pedagógiai pályán teljesedhet ki, de az is elképzelhető, hogy nem az emberek, hanem az állatok érdekében ügyködik majd, például állatorvosként vagy állatvédőként. Mivel kellőképpen talpraesett, ügyelni fog arra, hogy a sok jócselekedet mellett azért a saját érdekei se szoruljanak háttérbe - így, ha nem is lesz gazdag, egzisztenciális nehézségekkel nem kell számolnia.

Kinga - Harc

Kinga nevű kislányod élete a küzdelemről fog szólni - ám a szó nemesebbik értelmében. Keményen meg kell dolgoznia a boldogulásáért, esetenként kisebb-nagyobb konfliktusok árán - annál is inkább, mert a járt helyett a járatlan utakat részesíti előnyben.

Mindazonáltal gyermeked egy pillanatra sem veszíti majd el a nőiességét, sőt: túl azon, hogy a hivatásában olyan sikereket ér el, amelyek sok férfinak is dicsőségére válnának, kiváló feleség és anya is lesz. Életpályája révén akarva-akaratlanul is példát mutat a körülötte lévőknek, ily módon hozzásegítve őket a beteljesedettségéhez.

Dalma - A dal szóból képezett név

Lírai hangzású keresztnevét meghazudtolva csemetéd feladata a karmája szerint az, hogy gyökeret eresszen az anyagi világban, és személyes példája révén a körülötte lévőket is erre bátorítsa. Mindezt nem annyira racionálisan, sokkal inkább az ösztöneire és megérzéseire hallgatva teszi - ami esetenként megütközést vált ki környezetéből, ám az idő végül is őt igazolja, így aztán egyre többen néznek fel rá. A hivatás és az egzisztencia terén nem kell nehézségekre számítania, ugyanakkor fennáll a veszélye annak is, hogy - megszokva, hogy rendszerint az árral szemben úszik - túlságosan is öntörvényűvé válik, ami emberi kapcsolataira is rányomhatja a bélyegét. Ezt megelőzendő tanítsd elfogadásra, megértésre és alkalmazkodásra.

Henrik - Birtokán uralkodó

Henrik nevű kisfiad karmája, hogy megmutassa a körülötte lévőknek: miként lehet elérni az anyagiakkal kapcsolatos célokat úgy, hogy mindeközben az emberi kapcsolatok se sérüljenek. Racionális gondolkodásmódjának köszönhetően kiválóan feltalálja magát a pénz világában, illetve mindenféle tevékenységet képes oly módon végezni, hogy az bőségesen hozzon a konyhára. Ugyanakkor megválogatja az eszközeit, és ha tud, szívesen segít - akár tanácsokkal, akár valamilyen konkrétabb módon - azoknak, akik nála kevésbé életrevalóak. Ily módon egzisztenciális nehézségektől nem kell tartania, a felé áradó szeretetből pedig újra és újra erőt meríthet.

Valter - Uralkodó

Valter nevű csemetéd feladata, hogy megtalálja a boldogulást a fizikai világban. Kiváló érzékkel bánik az anyagi javakkal, így amit e téren eltervez, azt garantáltan sikerre viszi, akár alkalmazottként, akár a saját vállalkozásában. Mindemellett azonban meg kell tanulnia azt is, hogy a saját érvényesülése mellett másokra is tekintettel legyen - ellenkező esetben a körülötte lévők érdekembernek fogják tartani, és előbb-utóbb eltávolodnak tőle. Hogy ez ne történhessen meg, fejleszd ki csemetédben az olyan tulajdonságokat, mint a segítő- és alkalmazkodókészség, illetve az empátia, az esetleges akaratosságot pedig igyekezz feloldani benne.

Elek - Védő

Elek nevű csemetéd karmikus feladata a tanulás és a tanítás. Ennek megfelelően nyitott minden újdonságra, a kapott információkat pedig gyorsan és könnyen rendszerezi a fejében. Állandóan megújuló ismereteinek köszönhetően sikeressé válik a hivatásában - bármi legyen is az -, és ami még fontosabb: szerteágazó tudását önzetlenül megosztja a körülötte lévőkkel. Ily módon tehát mások boldogulását is elősegítheti, amiért szeretet és tisztelet övezi majd élete során mindvégig. Az egyetlen csapdát a maximalizmus jelenti számára, ami a teljesítmény hajszolására késztetheti. Ezt megelőzendő tanítsd meg elfogadni önmagát - kisebb-nagyobb hibáival együtt.

Ezt is szeretjük