Mi a gyerek neve? Ez a sors vár rá
Az ezotéria szerint a gyerkőc neve elárulja, hogy milyen feladat vár rá az életben. Tudd meg, csemetéd miért született a világra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyermeked neve nem csupán egy jól hangzó szó. Az ezotéria szerint az, hogy miként hívják, árulkodik a személyiségéről, illetve arról is, hogy milyen életfeladattal született a világra.

A te csemetédet hogy hívják? Tudd meg, hogy az emberek vezetése, tanítása vagy éppen mások megsegítése az életfeladata!

Sára - Hercegnő

Sára nevezetű kislányod életfeladata jelentéséből adódóan az, hogy a nőiességet és a szépséget képviselje, mindezt úgy, hogy ő uralkodjon. Ehhez nincs szüksége különböző trükkökre - bájos és kedves személyiségéből adódóan mindenkit levesz a lábáról pillanatok alatt, így remek vezető válhat belőle. Ezt segíti az is, hogy az érzelmes felszín alatt egy igazán erős gyermek áll, aki képes a végsőkig harcolni azért, hogy neki és a családjának, környezetének minden a lehető legjobb legyen.

Gréta - Különlegesség

Ha gyermekedet Grétának hívják, akkor abból a célból érkezett a Földre, hogy beteljesítse saját különleges sorsát. A szabadság számára mindennél fontosabb, szinte lehetetlen határok közé szorítani. Különlegessége egyben különcség is - szereti az újdonságot, és folyton világmegváltó tervei vannak, azonban magától nehezen tűz ki célokat. Neked kell segítened abban, hogy megtalálja a számára kijelölt utat.

Réka - Tanítás

Réka nevű kislányod azért jött a világra, hogy tanítson - elsősorban a körülötte lévőket, és csak másodsorban a tágabb környezetét. Szavainak súlya van, tudja, hogy mikor mit kell mondani, pontosan emiatt az az életfeladata, hogy a szavak erejével meggyőzzön mindenkit. Életében minden az előre megtervezett rendszeren alapul, amelytől nem nagyon tud elrugaszkodni, mert fél, hogy kiszolgáltatottá válik.

Áron - Tisztánlátás

Áron nevezetű kisfiad sorsa a hithez kapcsolódik. Nem feltétlenül a valláshoz - bár előfordul, hogy igazán mélyen hívő felnőtt lesz belőle -, hanem elsősorban a saját magában és a másokban való hithez. Nehezen fogadja el önmagát, így neked kell segítened abban, hogy higgyen magában, tisztán lássa önmaga erényeit, továbbá érezze, hogy szükség van rá. Kifejezetten jó érzéke van a művészetekhez, amelyben valóra tudja váltani életfeladatát.

Ilyen a tökéletes játszósarok

Nincs olyan gyerek, akinek ne lenne szüksége a játékra, hiszen ez a fajta tevékenység fejleszti leginkább, ráadásul a kisebb-nagyobb érzelmi gubancok feloldásában is szerepe lehet. Alakítsd ki számára az ideális feltételeket videónk segítségével!

Kristóf - Támasz

Kristóf nevű kisfiad azért jött a világra, hogy segítse és támogassa az embereket. A felelősségvállalás és a biztonság megteremtése már gyermekkorában foglalkoztatja, amilyen célt kitűz maga elé, azt meg is valósítja. Kitartása figyelemre méltó, a sikerek éltetik.

A legjobbak gyerekeknek
Könyvet, CD-t, filmet, programot keresel? Itt mindent megtalálsz, ami a gyerkőcöt is érdekelni fogja!

Kisugárzásában olyan megbízhatóság és tiszta erény rejlik, amelynek köszönhetően könnyen összebarátkozik bárkivel, kapcsolatait pedig arra használja, hogy sorsát beteljesítse.

Gábor - Biztonságteremtés

Amennyiben kisfiadat Gábornak hívják, azzal a feladattal született a Földre, hogy anyagi biztonságot teremtsen a környezetében élők számára. Felelősségvállalása példaértékű, mint ahogy küzdeni akarása is.

Pontosan emiatt az élet minden területén kitűnik, azonban előfordul, hogy átgázol másokon, csak hogy a családjának jó legyen. Elszántsága könnyen átcsaphat erőszakosságba, neked kell őt terelgetned az életben, hogy ne váljon zsarnokoskodóvá sorsa miatt.

Ezt is szeretjük