Milyen apuka válik a férfiból? Születése napja elárulja
Születésének napja elárulja, miért lesz jó apuka. Kalkulátorunk segít a nap pontosításában.

nagykep?cikkid=163350&kep=kiscsalad1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még nincs közös gyermeketek a pároddal, de már elgondolkodtatok vagy elgondolkodtál, milyen lenne, ha már hárman lennétek, bizonyára kíváncsi lehetsz arra, hogy milyen apuka válna majd belőle. Az ezotéria közelebb visz a válaszhoz.

Születése napja alapján ugyanis tudni lehet, milyen tulajdonságok jellemzik az embert, így majd a férfit is apaként. Ha nem tudod, milyen napra esett a születésnapja, akkor kalkulátorunk segít. Add meg a párod születési dátumát, és megkapod, milyen napon született.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Melyik napon született?

Ha már tudod, milyen napon született a párod, keresd ki lentebb a megfelelőt, és olvasd el a jellemzést: milyen apuka válik belőle?

Hétfő - párod telis-tele lehet érzelmekkel, és ennek könnyen hangot is adhat. Ez remek, hiszen a gyerek is azt láthatja, nem az elfojtás, hanem azok kiengedése a jó út. Érzelmessége folytán akkor sem nyeli le szavait, ha mérges, ám ha a gézengúz rosszfát tesz a tűzre, egy kis nevelő célzatú elbeszélgetés voltaképpen hasznos dolog.

Kedd - gyermeketek mindig csodálhatja, milyen bátor apukája van, aki mindig mindenben segít, és semmilyen helyzetben sem riad vissza. Komolyan veszi a munkát, ezzel jó példát mutat a kicsinek, hiszen amint az iskolába kerül, sok tennivalója lesz, és ezekért osztályzatot is kap. A példamutatás mellett a tanulásban is fáradhatatlanul segítheti majd a gyereket a párod.

Szerda - mindig azon az elven lehet a párod, hogy ami lényeges, az láthatatlan, illetve ha látható is, akkor az a csodás és érdekes világ, ami körülvesz, és nem pedig a külsőségek. A gyerek számára ez nagyszerű útmutatás, hiszen mind a belső értékek iránti elkötelezettsége, mind a kíváncsisága sziklaszilárd alapot kap. Arra is megtaníthatja a gyereket, hogy legyen elégedett, illetve hálás mindazért, amije van, ami újabb jó pont számára apaként.

Csütörtök - örök optimista a férfi, ami nagyon jó, mert a gyereknek is a derűlátást taníthatja, ráadásul ha a kicsit kudarc éri, például rosszul teljesít egy sportversenyen, pillanatok alatt mosolyt csalhat a csalódott arcára. A férfi nagyon jó lehet a dicséretek osztogatásában is. Tudja, milyen fontos az elismerés, és jól eltalálja a pontokat, ahol szükség van rá. A gyerek önbizalma ezáltal sokat nő.

Péntek - párodból nemcsak remek apa, de nagyszerű játszótárs is válik, mivel imád együtt kreatívkodni a gyerekkel: ragasztani, festeni, barkácsolni. Ezzel nemcsak lefoglalja, de fejleszti is őt, és ennek fontosságával tisztában is lehet, még ha legbelül élvezi is a játékot. Sok-sok életszeretetet taníthat még a gyereknek, és ha fiatok lesz, nagy valószínűséggel már kiskorában megtaníthatja a csajozás fortélyaira, amin te anyaként nagyon jókat derülhetsz majd.

Szombat - felelősségteljes férfi és apa. Ami pedig még fontosabb, a gyereket is erre taníthatja. Kötelezettségeinek fontosságára, elhivatottságra, és hogy soha ne hagyja cserben a benne bízókat. A férfi emellett maximalista is lehet, így az iskolai teljesítményt illetően kérlelhetetlen lehet. Ebben érdemes anyaként kicsit puhítanod őt, hogy ne váljon görcsössé a gyerek. Lehet benne egy egészséges bizalmatlanság, ami szintén jó példa a gyereknek, hogy később ne vágják majd át.

Vasárnap - nagy gondolkodó a férfi, szeret filozofálgatni, elmerülni az élet nagy kérdéseiben, éppen ezért nagyszerű és izgalmas beszélgetőpartnere lesz a gyereknek is. Megtanítja őt okosan szemlélődni a világban, és elmélkedni annak dolgain. Emellett nagy erénye, hogy soha nem lesz annyira elfoglalt, hogy nemet mondjon a gyerek egy kérdésére. Jó tulajdonsága még, hogy igazán segítőkész, ami a gyerek felé is megnyilvánul, egyúttal jó példaként is szolgál a számára.

Ezt is szeretjük