Mi a gyerek neve?
Ez a küldetése a Földön
A név sokkal több egyszerű kódnál: elárulja, viselőjének mi a feladata bolygónkon. Most bepillantást nyerhetsz gyermeked jövőjébe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria szerint mindannyian meghatározott életfeladattal születünk a Földre. Hogy pontosan mi ez, megtudhatjuk, ha figyelünk arra a bizonyos belső hangra, amely mindig megmondja, mi a helyes út számunkra.

Emellett különféle okkult tudományok révén is megkaphatjuk a választ, mint az asztrológia vagy a számmisztika, de ugyanígy a nevünk is árulkodik küldetésünkről. Mindez természetesen a gyerekekre éppúgy igaz, mint a felnőttekre. Az alábbiakban bepillantást nyerhetsz a jövőbe!

Aurélia - aranyos

Ha kislányodat így hívják, nem hazudtolja meg a neve jelentését - sőt, nem is egyszerűen csak aranyos, hiszen az égiek fenti tulajdonsága mellett nagyfokú empátiával és toleranciával is felruházták.

Ebből adódóan olyan területet választ majd hivatásául, ahol valamiféle segítséget nyújthat másoknak - ilyen lehet a tanítás-nevelés, a gyógyítás, de akár valamilyen művészi tevékenység is, mely által közvetetten teheti élhetőbbé a világot.

Ugyanakkor hajlamos lehet aránytalan áldozatokat hozni a körülötte lévők érdekében. Ezt megelőzendő ápold az önbizalmát és a magabiztosságát, és fejleszd benne a megküzdésre való képességet.

Lola - erős asszony

Lola nevű kislányod fő erényei közé tartozik a következetesség és az állhatatosság, amihez kiváló gyakorlati érzék és racionális gondolkodásmód párosul. Életfeladata szerint olyan pályán helyezkedik majd el, ahol a fentieket kamatoztatni tudja - sikeres lehet a pénz és az üzlet világában, de akár olyan férfiasnak kikiáltott szakmákban is, mint például a repülőgép-vezetés.

Mindemellett azonban női oldala háttérbe szorulhat, aminek a magánélete láthatja kárát. Hogy ez ne történhessen meg, fejleszd benne az együttérzésre való képességet, és tanítsd meg arra is, hogy adni nagyobb öröm lehet, mint kapni.

Lara - babér, dicsőség, győzelem

Lara nevű kislányod legnagyobb erőssége a megküzdésre való képesség - amit egyszer elhatároz, azt tűzön-vízen keresztülviszi. Az esetlegesen felmerülő akadályok sem szeghetik kedvét, sőt, ezekre sokkal inkább inspiráló kihívásként, mint hátráltató tényezőként tekint. Rendkívüli energiáit azonban nem öncélúan használja, hanem - eleget téve küldetésének - szűkebb vagy tágabb környezete szolgálatába állítja őket. A fentieknek köszönhetően bármilyen területen kiváló főnök válik majd belőle. Fontos azonban, hogy megtanítsd lazítani is, ellenkező esetben idő előtt kifogyhat erőtartalékaiból.

Ábrahám - a sokaság atyja

Ábrahám nevű kisfiad biztos léptekkel halad célja felé - ám soha nem egyedül, ugyanis mindeközben egyfajta utat is mutat a szűkebb vagy tágabb környezetében élőknek. Racionális látásmódjából és egzakt beállítottságából adódóan főként a tudománnyal vagy a technikával kapcsolatos területeken lehet sikeres.

Szinte biztos, hogy már fiatalon vezető pozíciót tölt majd be, ám hatalmát oly módon használja, hogy az valamennyi érintett számára gyümölcsöző legyen. Csapdát jelenthet viszont számára, hogy a párkapcsolat és a család rovására is hajlamos a hivatására áldozni ideje és ereje nagy részét - ezt megelőzendő tudatosítsd benne az emberi viszonyok fontosságát.

Brúnó - barna medve

Brúnó nevű gyermeked valóban egy medvére emlékeztet - ha külsőleg nem is, belső tulajdonságait tekintve biztosan. Végtelenül derűs és barátságos, aminek köszönhetően harmonikussá teszi mindenkori környezetét, miközben családtagjait, barátait és kollégáit időről időre optimizmussal tölti fel - ami végső soron az életfeladata is. Az egyetlen buktatót túlzott jóhiszeműsége okozhatja, amivel néhány arra érdemtelen személy visszaélhet.

Hogy csemetéd ne kerülhessen ilyen helyzetbe, tanítsd meg arra, hogy egyfajta egészséges fenntartással viseltessen azok iránt, akiket még nem ismer eléggé, és csak azt fogadja be a szívébe, aki méltónak bizonyul rá.

Flórián - virágzó

Flórián nevű kisfiad azzal az életfeladattal érkezett a Földre, hogy anyagi biztonságot teremtsen önmaga és mások számára. Ennek megfelelően kiváló érzéke van a pénzhez és az üzlethez, amit kellőképpen ki is aknáz - az ily módon szerzett földi javakat pedig nemcsak közelebbi hozzátartozóival és barátaival osztja meg, hanem a lehetőségekhez mérten a nála kevésbé szerencséseket is támogatja. Gondot jelenthet azonban, hogy hajlamos lehet - átvitt értelemben - úgymond beleragadni az anyagba, ezáltal pedig diszharmónia jöhet létre az életében. Hogy ez ne történhessen meg, ismertesd meg vele a különféle szellemi-lelki értékeket is.

Ezt is szeretjük