Mi a gyermeked legszerethetőbb tulajdonsága? Kínai jegye elárulja
Könnyedén kiszámolhatod jegyét kalkulátorunkkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára mindennél jobban szeretitek a gyermeketeket, és ha ki kellene emelnetek egyetlen tulajdonságot, mi miatt olyan szerethető, nem boldogulnátok a válaszadással, hiszen egynél sokkal több jó tulajdonság juthatna azonnal eszetekbe.

Kínai jegye alapján azonban megtudhatod, mely tulajdonságot emelhetnéd ki mégis. Ha nem ismered gyermeked kínai horoszkópját, kalkulátorunkkal kiszámolhatod:

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány jegyű gyermekeden már egész kicsi korától észrevehetitek, hogy rendkívül eszes, ezért sorra teheti fel okosabbnál okosabb kérdéseit. Mégis, ami ennél is aranyosabbá teszi, az a kis szíve. Jószívű, jólelkű, ragaszkodó és szeretetteljes gyerek, aki egyébiránt empatikus személyiség is, tündérien tud vigasztalni.

Bivaly

Gyermeked legszerethetőbb tulajdonsága az, hogy jó szándékú, akár egy kisangyal. Nagyon jó szeme lehet arra, hogy meglássa, kinek és hol, mivel segíthet. Például valószínűleg gyakran szeretne neked kuktáskodni a konyhában, de ha kistesója is van, vagy játszópajtásaival játszik, akkor is szívesen besegít nekik egy-egy játékkal.

Tigris

Ami a szívén, az a száján - gyermeked nem tesz lakatot a szájára, és bizony, ebből számtalanszor kerekedhetnek ki mókás helyzetek. Ha valami nem tetszik neki, azonnal kimondhatja, és nem fontolja meg kétszer azt sem, ha bármiről az eszébe villan egy kérdés. Amit érez vagy gondol, rögtön kimondja.

Nyúl

Picit visszahúzódó, csendes lehet a gyermeked, aki nem a társaság leghangosabb tagja akkor sem, ha oviban vagy suliban van. Kis nyuszilelke azonban, más kedves tulajdonságai mellett, nagyon szeretnivalóvá teszi, de azért arra ügyelj, hogy ne visszahúzódását erősítsd benne, hanem mindig sarkalld inkább a bátorságra.

Sárkány

Akár a mesebeli sárkányt legyőző lovag, gyermekedben olyan kis hős rejlik, csak jelen esetben ő a Sárkány, legalábbis kínai jegye és születési időpontja szerint. Folyton nagy tetteken törheti a kis buksiját, szereti feszegetni határait, de a benne lévő életrevalóság és kalandvágy teszi gyermekedet olyan aranyossá.

Kígyó

A Kígyó jegy domináns tulajdonsága a rendkívül jó kommunikációs képessége. Gyermeked ezért, ha ebben a kínai jegyben született, cserfes kissrác vagy kislány lehet. Valószínűleg sokat és szívesen beszél, és a társaiénál váratlanabb megnyilvánulásai is lehetnek. De épp emiatt olyan szeretnivaló kisgyerek.

Gyermeked nehezen viseli a szabályokat, olyan, akár egy szabadon legelésző kis póniló a virágos mező kellős közepén. Akkor kiegyensúlyozott, ha szabadon azt tehet, amit akar. Tőletek és nevelőitől azonban kaphat bőven utasításokat, hiszen az a gyereknevelés része. Bájos viszont, hogy ezeket csínyekkel rendre megpróbálja áthágni.

Kecske

Kecske jegyű gyermeked horoszkópja révén társaságkedvelő ember, és ez már kicsi korában is megnyilvánul. Összetartó erő a családban, kis barátai közt és testvérei közt is. Nem egyedül játszik, szívesebben teszi másokkal. Kér, hogy mesét olvass, játssz vele. Azért nagyon szeretnivaló, mert így szeret ő is benneteket.

Majom

Majom a jegye? Akkor gyermeked igazi kis mókamester lehet. Humorérzékét már egészen pici korában megcsillogtathatta, illetve megcsillogtathatja. Vicceit értékelheti is a környezete, ugyanis valóban jók. Legszeretnivalóbb tulajdonsága, hogy meg akar titeket, vagyis szeretteit, illetve barátait, nevelőit is nevettetni.

Kakas

Kakas jegyű gyermeked olyan, akár a mesebeli kiskakas. Domináns jellem, kis barátai közt is ő az, aki meghozza a döntéseket. Határozott, ügyes, céltudatos már kisgyerekként is, amivel később a munka világában még sokra viheti. Most, amíg gyerek, csillogó szemmel figyelhetitek ténykedését, igazán életrevaló apróság.

Kutya

Gyermeked szeretetteljes, melegszívű és ragaszkodó. Szerethet titeket, a szüleit ölelgetni, puszilgatni, és ahogy mosolyogva rátok néz, attól valószínűleg elolvad a szívetek. Legszerethetőbb tulajdonsága éppen ezért a hozzátok való ragaszkodása, illetve a mód, ahogy kifejezi a szeretetét. Gyermeketek egy csupaszív kisember.

Disznó

Gyermeked szeret mindent, ami finom, ami jó, ami vidám és játékos. Olyan ember a jegye révén, aki szereti élvezni az életet. Pozitív kisugárzása rátok, a családjára is átragadhat, ő lehet a fény az életetekben. Legszerethetőbb tulajdonsága az életszeretete. Felnőttként is tanulhattok tőle.

Ezt is szeretjük