Így lesz jó tanuló a gyerek: 10 eszköz, ami megkönnyíti a tanulást
Nincs sok hátra szeptemberig, és hogy jól induljon az új tanév, nem árt időben felkészülnötök.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár jó hír, akár rossz, lassan vége a nyárnak, és itt az ősz, azzal pedig az iskolakezdés.

A tavaly év végi bizonyítvány sok mindent előrevetíthet erre az évre is, bizonyára már jól tudjátok, mik az erősségei a gyereknek, mik a gyengéi, mikből kellene felzárkóznia, és mi az, amiben messze jobb a társainál - mégse skatulyázzátok be képességei alapján! Változni, javítani, ahogy rontani is, ugyanis mindig van esély.

Ha volna még mit csiszolni az eredményein, vagy szeretnétek, ha a múlt évihez hasonlóan jó bizonyítványt szerezne ebben a tanévben is, érdemes már most elgondolkodnotok, mi lehet a segítségére.

Például hasznos lehet, ha van rá módotok, a problémás tárgy gyakorlására keresni egy magántanárt, de ha anyagilag ez túl nagy falatnak bizonyulna, akkor sincs minden veszve.

Adunk néhány tippet, hogyan érhetitek el, hogy gyermeketek jó vagy jobb tanuló legyen a 2014-2015-ös tanévben. Lapozd végig képgalériánkat, melyből egyszerű, de nagyszerű ötöscsalogató ötleteket nyerhetsz.

A reggeli szerepe

Gyermeked teljesítménye az iskolában nagymértékben múlik azok, mit kap reggelire. Szeptembertől feltétlenül, de akár holnaptól is így csináld!

Ezt is szeretjük