A hétgyermekes anya elképesztően jól néz ki - Fia nővérének nézték a 45 éves nőt

Jessica, a hétgyermekes anya közel húsz évet is letagadhat korából.

Jessica, a hétgyermekes anya elképesztően néz ki
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessica Enslow mindössze 19 éves volt, amikor első gyermeke született, 45 évesen immár hét csemetével büszkélkedhet.

A várandósság alatt és a szülést követően számos változás éri a női testet, ez alól Jessica sem volt kivétel. A súlya ingadozott, pluszkilók nehezítették meg az életét, ami miatt nem érezte jól magát a bőrében. 2013-ban, a legkisebb gyermeke születése után határozta el, változtat addigi életén és szokásain, nem akart a szülések utáni alakja miatt a depresszió rabjává válni.

Fia nővérének nézték

Jessica számára az i-re a pontot az tette fel, amikor a legkisebb gyermek születése után már nem fért bele a régi nadrágjaiba. Számtalan diétával próbálkozott, de az intuitív étkezés hozott számára sikert. Ennek során a saját teste jelzéseit tartja szem előtt evés közben, erre figyelve dönti el, milyen tápanyagokban gazdag ételt választ, és összpontosít arra, mikor érzi tele magát.

Az életmódváltás részeként ügyel a megfelelő testmozgásra, kardiózik és súlyokat emel. Állítja, jobban érzi magát, mint húsz évvel ezelőtt, nem csoda, hogy sokan testvéreknek nézik, amikor a legidősebb fiával vagy a lányával közös fotókat posztol Instagram-oldalán.

„Jess, a génjeidet tanulmányozni kellene, olyan hihetetlenül fiatalnak nézel ki”. „Azt hittem, a fiad nővérét látom, de akár a barátnője is lehetnél, olyan fiatalos és csinos vagy” - záporoztak a kommentek és a like-ok a 24 éves fiával, Codyval készült kép alá.

Jessica az életmódváltásának hála jobban nem is érezhetné magát a bőrében. Állítja, sokkal boldogabb, mint húsz évvel ezelőtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- 25 éves koromban azt gondoltam, már öreg vagyok, akkor, immár többgyermekes anyaként úgy éreztem, elszalasztottam a lehetőségeket. Egy válás után ott maradtam négy gyerekkel, és álmomban sem gondoltam volna, hogy jön egy jóképű, gyermektelen férfi, aki hajlandó feleségül venni és vállalni a gyerekekkel járó felelősséget. Most, 45 évesen remekül érzem magam a bőrömben, tele vagyok energiával, és azt vallom, hét gyerek mellett sem késő az álmokért, célokért tenni - mondja Jessica, aki ma már másokat bátorít az életmódváltásra.

Ilyen egy valódi női test szülés után: az 5 gyerekes anya büszkén megmutatta

Brenda Stearn ötgyermekes édesanya, aki sokáig nem volt képes elfogadni, hogy szülés után más lett a teste.

Ilyen egy valódi női test szülés után: az 5 gyerekes anya büszkén megmutatta

Brenda fotóival fel szeretné hívni a figyelmet az anyaság szépségeire.

Elolvasom

Borító-és ajánlóképek: instagram/jessicaenslow

Ezt is szeretjük