15 évesnek nézték fotója alapján az 50 éves nőt: a háromgyerekes anya elképesztően fiatalos

Szinte senki nem hitte el, hogy a gyönyörű anya valójában ötvenéves. Képeit elnézve nem is csoda.

saida ramirez cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internetes közösségi oldalaknak köszönhetően egyre gyakrabban lát az ember olyan nőket és férfiakat, akikről ránézésre igencsak nehéz megtippelni, hogy hány évesek. Sokan jó pár évvel fiatalabbnak tűnnek a koruknál, de számos olyan hölgy képe is terjed a neten, akik akár 20-25 évet is letagadhatnának.

Az elmúlt időszakban egy újabb anya fotóján ámultak az emberek, ugyanis senki nem akarta elhinni, hogy valóban annyi idős, amennyinek mondta magát.

15-nek hitték az 50 éves nőt

Saida Ramirez csak nemrég regisztrált az Instagramra, de mindössze egyetlen nap alatt több mint tízezer követőt szerzett. Ma pedig már 21,5 ezren kíváncsiak a posztjaira. Első fotója gyorsan bejárta a netet: a képen ugyanis éppen 50. születésnapját ünnepelte, ezt viszont mindenki kétségbe vonta, aki nem ismerte személyesen.

A számos lufik előtt, koronában, testhezálló, fényes egészruhában pózoló hölgy a kommentelők szerint inkább 15 évesnek néz ki, de mindenki maximum 25-nek tippelte. Fotóját elárasztották a csodálkozó, dicsérő és gratuláló hozzászólások, sokan pedig azt kérdezték, tényleg annyi idős-e, amennyit a poszt mellé írt. Saida később megerősítette valódi korát, és még több képet osztott meg magáról. Sőt, az is kiderült, hogy három gyönyörű gyermekkel büszkélkedhet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindenki a titkairól faggatta

Az emberek szépségtitkairól faggatták az Instagramon, a The Oprah Magazine pedig üzenetben is megkereste őt, hogy megtudják, mitől ilyen hihetetlenül fiatalos. Egyik lánya, Stacey Avila válaszolt e-mailben, aki elárulta, hogy édesanyja 21 éves korában emigrált Hondurasból Amerikába, és súlyos szegénységben nőtt fel szülőhazájában. Kiderült, hogy gyermeke hívta fel a figyelmét arra, hogy milyen nagy szenzációvá vált a neten, és rendkívül hálás a sok dicsérő kommentért. 

Bár mindenki arra kíváncsi, hogyan lehetséges az, hogy alig néz ki többnek 15-nél, Saida Ramirez mégsem adott rá választ. Az biztos, hogy a genetika nagyban közrejátszik benne, de valószínűleg hamarosan az egész világ megtudhatja titkait, ugyanis saját szépségmárkát indít Saida Skincare néven. Erről egyelőre annyit tudni, hogy vegán, kézzel készült kozmetikumok szerepelnek majd a kínálatában, így valószínű, hogy maga Saida is ilyen termékeket használ.

21 évesnek hinnéd, pedig 41 a nő: szépségtitkairól mesélt

Lure Hsu nem tartja titokban, hogy a genetika is hatalmas szerepet játszik a külsejében, de emellett vannak olyan apróságok, amikre mindig figyel, hogy megőrizze szépségét és fiatalságát. Ilyen például a megfelelő folyadékmennyiség, valamint a bőre napvédelme, de a szépségrutinjához rengeteg más fontos dolog is hozzátartozik az egészséges étkezésen és a sporton túl. Elárulta, melyek ezek.

Képek: Instagram/saida_ramirez50.

Ezt is szeretjük