52 éves, de 30-nak néz ki a háromgyerekes anya: 3 nő, aki 20 évet is letagadhatna a korából

Nők, akiket sokkal fiatalabbnak gondolnak a valós koruknál. Elárulták, mit tesznek a külsejükért.

fiatalos nok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az, hogy valakinek az idő múlásával hogyan változik a külseje, illetve mennyi idősnek néz ki valójában, rengeteg tényezőtől függ. Természetesen nagy szerepet játszik benne a genetika, de a táplálkozás, a sportolás és a bőrápolási szokások is hozzájárulnak ahhoz, hogy akár évtizedeket letagadhasson a korából.

Jó néhány olyan nő van, akik csodálkozó szavakat és bizonytalan kérdéseket kapnak válaszul, ha megmondják, hány évesek is valójában. A következő hölgyek pontosan ilyenek: látszólag ugyanis maximum a harmadik ikszet tapossák, igazából azonban ötven felett járnak. 

20 évet is letagadhatna korából az anya

Liz Webster fotói alapján senki nem mondaná meg, hogy 52 éves, a legtöbben 30 évesnek tippelik. A háromgyermekes anya és hivatásos testépítő elképesztően fiatalos. Gyönyörű, és nagyon jó formában van, ezt pedig úgy gondolja, a géneken kívül leginkább életmódjának köszönheti.

Mindennap sportol, leginkább edzőterembe jár, és odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Sok zöldséget, gyümölcsöt eszik, és ügyel a megfelelő vitaminbevitelre is. A táplálékkiegészítőket szintén igen hatásosnak tartja, ezek ugyanis szerinte nemcsak bomba formájához, hanem bőrének szépségéhez is hozzájárulnak.

Senki sem tippelné 54 évesnek Marinat

A modellként és bloggerként is tevékenykedő Marina De’Boshir szintén megtéveszt mindenkit a külsejével: 34 évesnek hiszik a legtöbben, pedig 54 múlt. A mindig csinos hölgy bevallotta, sok időt áldoz arra, hogy ennyire fiatalos maradjon. Rendszeresen edz, kiegyensúlyozott étrendet követ, és persze az arcápolásról sem feledkezik meg. Úgy véli, van egy, a krémeknél sokkal hatásosabb öregedésgátló módszer, méghozzá az arctorna. Ez ugyanis megmozgatja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést, így segít megőrizni a bőr rugalmasságát, feszességét és simaságát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

52 évesen is ennyire fiatalos Angelique Miles

A gyönyörű Angelique Miles is a hihetetlenül fiatalos nők táborát erősíti. Formás alakja, ragyogó, sima és hibátlan bőre is hozzájárul ahhoz, hogy szinte senki nem tudja jól megtippelni a korát. Valójában 52 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. 40 éves korában fedezte fel a crossfitet, azóta ez a kedvenc sportja, és rendszeresen űzi, ám ezen kívül edzőterembe is jár. Bőre ápolására szintén különösen nagy figyelmet fordít. Instagramján árulta el, hogy mindennap micellás tisztítóval mossa le a sminkjét, bőrnyugtató arclemosót használ, majd pedig rózsa- illetve varázsdió-kivonatos tonikot vet be. Mindezeken kívül egy retinolos krém, illetve egy argánolajos kence is a kedvencei közé tartozik.

Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy a gének, a helyes táplálkozás és bőrápolás mellett önmaguk szeretete és elfogadása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ennyire csodásan festenek: az önbizalom és az életvidámság ugyanis, úgy vélik, a külsejükön is megmutatkozik.

21 évesnek hinnéd, pedig 41 a nő: szépségtitkairól mesélt

Lure Hsu nem tartja titokban, hogy a genetika is hatalmas szerepet játszik a külsejében, de emellett vannak olyan apróságok, amikre mindig figyel, hogy megőrizze szépségét és fiatalságát. Ilyen például a megfelelő folyadékmennyiség, valamint a bőre napvédelme, de a szépségrutinjához rengeteg más fontos dolog is hozzátartozik az egészséges étkezésen és a sporton túl. Elárulta, melyek ezek.

Ezt is szeretjük