Szerettek volna egy kislányt fiaik mellé, ötös ikreik születtek: 2 évesek a Hulen ikrek

PCOS-sel esett teherbe, ötös ikreket szült az észak-dakotai édesanya.

Hulen ötös ikrek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az észak-dakotai Megan Hulen és férje, Joshua már kétgyerekes szülők voltak, amikor úgy döntöttek, a hároméves Matthew és a nyolcéves Jacob mellé jöhetne még egy kislány is.

A terv elég jól sikerült: ötös ikreik születtek. Négy lány - Allison, Madison, Emma, Chloe - és egy kisfiú, Adam érkezett a családba.

Hulen ötös ikrek

Mivel az édesanyának PCOS-e volt, így a korábbi terhességei is termékenységi gyógyszerek, illetve mesterséges megtermékenyítés segítségével jöttek létre. A harmadik várandósságot megelőzően Megan ugyancsak hormont kapott, ám mint kiderült, ez alkalommal túl erős hatással volt a szervezetére - illetve lehetséges, hogy magától is ovulált volna. A pozitív terhességi tesztet követően a héthetes ultrahangon meglepetés várta őket: öt szívhangot láttak a monitoron. A körülményekhez képest problémamentes várandósságot követően a 32. héten megszülettek az ötös ikrek.

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2021. február 2., kedd

Bár az ötös ikrek kis súllyal születtek, és a koraszülöttosztályon töltötték életük első heteit, a szülők meglepetésére olyan erősnek bizonyultak, hogy három hét után hazaengedték őket. Az ikrek idősebbik bátyja, Jacob nagyon várta már a kicsiket.

I have been meaning to do this for quite some time and I am so happy to finally be setting up a page that everyone can...

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2021. február 4., csütörtök

Az alábbi képen látható járgány nagyban megkönnyíti a gyerekekkel való közlekedést. Az ikrek fiatalabb bátyja, a Nager-szindrómának nevezett ritka genetikai rendellenességgel született Matthew is gyakran beszáll a kicsik mellé.

All the kids had a wonderful time at the homecoming parade! This was a first for the quints! And it had been a long time...

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2022. október 13., csütörtök

Hogy milyen lehet a halloweenparti egy hétgyerekes családban? A szülőknek sikerült néhány kép erejéig összeterelni a csipetcsapatot.

Then FINALLY i can post our Halloween photos!!! These costumes were so stinking cute this year! And the even better part...

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2022. december 8., csütörtök

Minden szülő ismeri a fájdalmas érzést, amikor szerelmük gyümölcse szombat reggel hatkor megjelenik a szülői hálóban, és nem érdekli, hogy hétvége van. Vagy hogy hat óra. A Hulen családban ezt az érzést minimum öttel kell megszorozni.

Not sure about this wake up call! 😳 good thing they are cute! ❤️Thanks daddy. 🤨

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2022. december 22., csütörtök

Az ötös ikrek - Allison, Madison, Emma, Chloe és Adam - mára elmúltak kétévesek, és elég zajos tőlük a Hulen-lakás. Mint a szülők mondják: "Az élet az ötös ikrek mellett elég kaotikus, de ez egy jófajta káosz."

What a nice Christmas Eve! Baking Christmas cookies, opening our Christmas Eve box for our pjs, Christmas books and...

Közzétette: Hulen Quintuplets/ Hulen Horde – 2023. január 1., vasárnap

Hallottál már a Dionne ikrekről?

Csaknem 89 évvel ezelőtt, jóval a termékenységi gyógyszerek és a lombikkezelések megjelenése előtt, a nagy gazdasági világválság tetőpontján egy észak-ontariói farmon megszülettek a Dionne ötös ikrek.

A világ első ötös ikrei „babaállatkertben” nevelkedtek: a Dionne ikrek szomorú története

Az ontarioi kormány állította reflektorfénybe az ötös ikreket.

Elolvasom

Képek forrása: facebook.com/Hulen Quintuplets

Ezt is szeretjük