Milyen karmát hozott magával a gyerek?

Keresztneve árulkodik róla

A gyerek keresztnevéből sok minden kiderül a sorsát illetően. Íme, hat név és leírásuk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor egy leendő apuka és anyuka nevet választ a születendő csemetéjének, sok mindenre figyelnek, így például a vezetéknév és keresztnév együttes csengésére, a becézhetőségre, és van, aki a korábbi elképzeléseihez híven adja a gyerekének a nevét.

A keresztnév megválasztása pedig nem csupán a fentiek miatt érdekes, hanem azért is, mert ezoterikus nézetek szerint az ember a neve által felruházódik karmával is, melyet egész életében hordozni fog.

A következő három fiú és három lány név júliusi napokon ünnepelt nevek. Nézd meg, milyen karmát hordoznak ezek a keresztnevek!

Liliána - július 27.

Jelentése liliom. A Liliána nevű gyermek életének feladata, hogy biztonságot teremtsen hivatásában és családjában. Életében sokat küzd, hogy ezt sikerüljön véghezvinnie, és bizony előfordul, hogy öncélúan is törekszik elérni dolgokat.

A név hordozója elkötelezett ember. Másik fontos személyiségvonása, hogy szüksége van arra, hogy érezze a fölényét. Főnöktípus, és elsősorban a pénzügyi-gazdasági pályák illenek hozzá.

Hajlamos lehet túlzásba vinni az élvezeteket, és szenvedélyproblémái lehetnek élete során.

Kincső - július 24.

A név Jókai Mórtól származik, jelentése az, hogy számomra kincs ő. A névvel járó életfeladat, hogy viselője megteremtse az anyagi biztonságot és gondoskodjon szeretteiről, illetve önmagáról. Mindebben a szilárd családi háttér lehet a segítségére.

A név viselője felnőttként a partnerkapcsolatok híve. Igazi nő, és mindent érzelmi oldalról, szenvedélyesen közelít meg. Nehezen alkalmazkodik.

Mivel élvezi az életet és szeret hódolni mindennek, ami élvezetet jelent, nála a szélsőséges szenvedélyek jelenthetnek veszélyt.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nóra - július 11.

Jelentése az, hogy Isten az én világosságom. A Nóra név hordozójának a feladata, hogy küzdjön a családjáért és a környezetéért.

Kissé túl domináns, szeret a középpontban lenni, és hajlamos ráerőltetni másokra az akaratát. Akkor cselekszik helyesen, ha úgy próbálja családja sorsát egyengetni, hogy mindeközben nem erőszakos.

Párkapcsolatban felnőttként úgyszintén a dominancia jellemzi. Olyan pár mellett lehet boldog, aki ezt elviseli, és aki irányító párra vágyik. Szüksége van rá, hogy érezze, nélkülözhetetlen.

Csaba - július 6.

Jelentése: pásztor, kóborló. Életfeladata, hogy a környezetében élőknek biztonságot és védelmet nyújtson. Önzetlenül küzd mások sikeréért.

Nehezen alkalmazkodik. Fontos neki a szabadság, a függetlenség, és nem szereti, ha bárki vagy bármi miatt fel kell ezt áldoznia. Áldozatot akkor hoz csak szívesen, ha érzi, hogy nélkülözhetetlen.

Felnőttként kapcsolataiban hajlamos a felületességre. Gyakran személytelenséget mutat, mert fél, hogy csalódni fog.

Indigógyerekek

Ha szeretnél többet megtudni az indigógyerekekről, nézd meg a videót!

Roland - július 15.

Jelentése az, hogy vakmerő hős. Keresi a kihívásokat, ezért gyermekként nagyon kell rá vigyázni - hajlamos a hősködésre.

Gyakran öntörvényű. Amit elképzelt, azt úgy tartja jónak és helyesnek, és úgy is akarja véghezvinni. Ha szívességet kérnek tőle, teljesíti azt, de kérni már nem szívesen kérne.

Agresszivitásra hajlamos lehet. Érdemes sportolnia, hogy levezesse ezt.

Szabolcs - július 28.

A név jelentése az, hogy megszab, megállapít. Viselője rosszul tűri, ha valaki kételkedik az igazában, illetve vitába száll vele.

Gyakran a hiúsága vezérli, ez beleviheti kellemetlen helyzetekbe. Hajlamos illúziókat kergetni, irreális célokat kitűzni és rosszul felmérni saját erejét, hatáskörét. Emiatt érheti csalódás.

Önfejű, makacs, nehezen alkalmazkodik, így a párkapcsolatában felnőttként olyan nő mellett lehet boldog, aki alárendelt helyzetben is jól érzi magát.

Ezt is szeretjük