Hogy hívják a gyermeked? Ilyen sorsot hordoz magában
A keresztnév árulkodik a személyiségről, és bepillantást enged a jövőbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A keresztnév jóval több egyszerű "kódnál", ami megkülönbözteti viselőjét a többiektől. Nem véletlen, hogy a szülők jellemzően hosszas hezitálás után találják meg a legjobbnak tűnőt.

Ám, még ha nincsenek is tudatában, a választás nemcsak rajtuk múlik, hanem valamiféle felső erőn is - az ezotéria szerint ugyanis a keresztnév árulkodik a gyerek személyiségéről és életfeladatáról, voltaképpen az egész sorsáról.

Íme, három-három májusban ünnepelt fiú- és lánynév jelentése. Ha gyermeked nevét nem találod a felsoroltak között, folyamatosan bővülő szolgáltatásunkból kikeresheted őket: ide kattintva megtalálod számos más név elemzését is.

Angéla - jelentése: angyal, követ, hírnök

Angéla nevű gyermeked személyében - keresztnevéhez méltóan - valóban egy kis angyalt küldött neked a sors vagy az égiek. Kedves, barátságos természet, aki kifejezetten kerüli a konfliktusokat. Nemigen akad olyan ember a környezetében, aki ne szeretné őt, és ez felnőttkorában is így lesz - ám ha nem tanulja meg lehatárolni magát, illetve kiállni magáért, néhányan sajnos visszaélhetnek a jóságával. Fontos tehát, hogy elmagyarázd neki, egy kis egészséges "önzésre" időnként szükség lehet.

Felícia - jelentése: boldog

Felícia nevű csemetéd feladata, hogy felismerje és a szó pozitív értelmében véve kihasználja azokat a lehetőségeket, amelyeket a sors felkínál neki. Mindezek során azonban másokra is tekintettel kell lennie, illetve oly módon kell élnie a kínálkozó alkalmakkal, hogy azzal ne csak a saját, hanem a körülötte lévők érdekeit is szolgálja - ami nem is esik majd nehezére, hiszen mély érzésű, jó szándékú emberke. Erősségei közé tartozik meg a hűség, a következetesség és az állhatatosság.

Frida - jelentése: béke, védelem

Frida nevű kislányod roppant céltudatos teremtés - ennek valószínűleg már kisgyerekként, akár kisbabaként is jelét adja, az idők során pedig egyre inkább így lesz. Ez a tulajdonsága nagyban segíti majd a boldogulásban, mind a munka, mind az anyagiak terén. Fontos azonban, hogy mindez ne menjen a nőiessége rovására. Érdemes az olyan, szintén meglévő tulajdonságait erősíteni, mint a nyitottság, a kedvesség, az együttérzés. Ily módon a magánéletében, anyaként és feleségként is sikeres lehet majd.

Pongrác - jelentése: minden erő, hatalom

Pongrác nevű csemetéd igazi harcos. Minden körülmények között a győzelemre törekszik, és nemcsak a végeredmény, hanem az odáig vezető út megtétele is egyfajta örömöt jelent számára. Az esetleges kudarcot azonban rendkívül rosszul éli meg, amire rámehet az önértékelése. Így jó, ha tudatosítod benne, természetes, hogy az életben jó és rossz időszakok váltják egymást, és nemcsak nem lehet, de nem is kell mindig nyerni. Ha ily módon egyensúlyba kerül önmagával, mind a hivatásában, mind a magánéletében sikeressé válhat.

Szervác - jelentése: megszabadított

Szervác nevű gyermeked minden körülmények között az érvényesülésre törekszik - ám a legkevésbé sem öncélúan, sokkal inkább másokat is felemelve. Több meghatározó képessége is segíti ebben: rövid idő alatt jól átlátja a mindenkori helyzetet, rendszerező-tervező gondolkodásának köszönhetően pedig gyorsan és helyesen dönt. Számos konfliktusba keveredhet viszont amiatt, hogy rosszul tűri az alárendelődést mind a munkában, mind pedig a magánéletben. Ezt megelőzendő érdemes tudatosítanod benne, hogy mindenki fölött és mindenki alatt van valaki - ez a dolgok rendje.

Bonifác - jelentése: a jó sors embere, jótevő

Bonifác nevű kisfiad végtelenül jóindulatú, esetenként az önfeláldozásra is hajlamos emberke, aki - mint az talán már most is látható - azon van, hogy a maga lehetőségei szerint jobbá tegye a körülötte lévők életét. Mindezek révén voltaképpen az életfeladatát igyekszik - még ha nem is tudatosan - beteljesíteni. Nem is igen tehet másképp, hiszen minden esetleges öncélú megnyilvánulását vagy törekvését meghiúsítja a sors. A legkevésbé sem esik nehezére emberekhez vagy körülményekhez alkalmazkodni, ugyanakkor fokozott szeretetigénye miatt sebezhetővé válhat - érdemes tehát mielőbb tudatosítani benne értékeit, így kevésbé függ majd a körülötte lévők visszajelzéseitől, ezáltal pedig erősebbé és stabilabbá válhat.

Ezt is szeretjük