Így néz ki, amikor a gyereknek kutyája van - Megható képek a színtiszta szeretetről
Sokaknak volt gyermekkorukban nagy álmuk, hogy legyen kiskutyájuk. A képen szereplő gyerekeknek teljesült.

gyerek kutya nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutyák több ezer éve szolgálnak az emberek hű társaként, ez a különleges kapcsolat a mai napig nem fakult el. A négylábúak szinte családtagként élnek az emberek között. 

Egy jól nevelt kutya, aki szeretetben nőtt fel, sokat törődtek vele, nagyszerű barátja lehet a gyereknek is.

Elválaszthatatlan kutya-gyerek barátságok

Hihetetlen kutya-gyerek barátságok születnek, ahol az önfeledt játéktól kezdve az alvásig szinte minden percüket együtt töltik. Több kutatás bizonyította, hogy a gyerekek szellemi és szociális fejlődésében is segíthet a kutyatartás, már kiskoruktól erősödik a felelősségtudatuk. Emellett képes növelni az aktív, mozgással töltött órák számát is, és segít jobban feldolgozni és megérteni a halál kérdését. Egy kutatás szerint olyan szoros lehet a kötődés kutya és gyerek között, mint a testvéri szeretet. Ennek fényében nem csoda, hogy tündéri képek készültek az örök barátokról.

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Reddit)

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük