8 nagyszerű játék, ami közelebb hozza egymáshoz a testvéreket - Igazi csapatjátékosok lesznek
Az ilyen játékok versengés helyett a közös célokra összpontosítanak.

GettyImages-1173348535
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A testvéri kapcsolat sosem egyszerű, néhol viharosabb, máskor szeretetteljesebb, de mindenképp intenzív kötelék, aminek része az egészséges versengés is.

A szülők nem lehetnek ott velük minden pillanatban, hogy minden köztük lezajló párbeszédet felügyeljenek. Nem is lenne egészséges, viszont közvetetten, némi rálátással, segíthetnek a lurkóknak egymásra hangolódni, az együttműködés és csapatmunka örömeivel megismerkedni.

Játékok, amik a testvéreket közelebb hozzák egymáshoz

A játékok közös valóságot teremtenek, saját szabályok révén némi szabadságérzettel töltik el a gyerekeket, hogy végre bolondozhatnak, és teljesen önmaguk lehetnek. Ilyenkor a közös cél és képzelet vezérli őket, a testvéri megértés és szeretet még mélyebb lesz. 

Ha a testvérek közötti szeretetteljes kötelék elmélyítése a lényeg, olyan célkitűzések kellenek, amik nem tárgyiasíthatók, az élményben és az együttműködés örömeiben teljesednek ki. Ilyen játékok például, amikor az egyik testvérnek a másik közreműködésével keres meg egy eldugott tárgyat,  vagy amikor közösen hoznak létre mondjuk egy építményt, amit majd aztán szintén együtt élvezhetnek ki. A következő galériában ilyen és ehhez hasonló, testvéreket egymáshoz közelebb hozó játékok szerepelnek, amik közvetett szülői felügyelet mellett is, biztonságosan, négy fal között is szórakoztatóak. 

(Képek: Getty Images)

Ezt is szeretjük