Így telnek egy 7 gyerekes család hétköznapjai: 6 fiút és 1 lányt nevelnek együtt
Hét gyereket szült tíz év alatt, bűbájos fotókat posztol családjáról az édesanya.

marcie-brad-ball
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcie Ball amerikai édesanya és férje, Brad hét közös gyermeket nevelnek. Az édesapa az Amerikai Légierőnél dolgozik, Marcie pedig otthon tanítja a gyerekeket.

Marcie egy éve kezdte el megosztani a hétköznapjaikról készült fotókat, videókat az Instagramon, és mára már több mint 44 ezer követője van.

Így telnek egy 7 gyerekes család hétköznapjai

Brad és Marcie a középiskolában kezdtek el randizni, és elég korán, 19 éves korukban már össze is házasodtak. Ezután hat évet vártak a családalapítással, de ekkor még nem sejtették, hogy a követező tíz év terhességgel fog telni. Ma 38 évesek, és nagyon hálásak, amiért hét szép, egészséges gyermekük született. Egyetlen lányuk, Addison 12 éves, őt követi a sorban a hat fiú: William 11, Abram 9, Oliver 8, Logan 6, Preston 5 és Carson 3 éves.

A nagycsaládos lét nyilvánvalóan sok kiadással jár, ezért ahol csak lehet, Marcie igyekszik spórolni. A hat fiúnak - és a hörcsögnek - maga nyírja a haját.

Marcie olykor az alábbihoz hasonló vicces, kreatív videókat is megoszt követőivel.

Miután Brad a légierőnél dolgozik, ráadásul hat fiuk van, nyilvánvalóan nem hagyhatnak ki olyan remek programokat, mint egy légi bemutató Las Vegasban.

Ilyen, amikor egy ötéves dalt ír egy csúszdáról, és ukulelén kíséri. Majd a hat testvére is becsatlakozik.

19 év telt el az esküvőjük óta, eddigi életük felét házasságban élték le. Azt mondják, jól döntöttek, mikor 2003-ban igent mondtak.

Ezt is szeretjük