Nem járnak iskolába, élményeket gyűjtenek - A 7 gyerekes család évek óta utazik

A Lawson család különleges kalandjait az Instagramon osztja meg.

lawson-csalad-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétgyerekes, floridai Michelle és Steve Lawson fotográfusokként mindig is kedvelték a kötetlen, szabad életet, a sok-sok utazást, és szívesen fedeztek fel új helyeket.

A család 2017-ben 14 ezer dollárért vásárolt egy 265 négyzetméteres iskolabuszt, melynek átalakítására 17 ezer dollárt még rá kellett költeniük, hogy hat hónap alatt megvalósuljon az álmuk, és elkezdhessék azt az életet, amire mindig is vágytak.

Másfél éve van úton a kilenctagú család

A Lawson család az elmúlt másfél év alatt csaknem az egész Amerikai Egyesült Államokat bejárta. Voltak többek közt Tennessee-ben, Kentucky-ban, Indianában, Illinois-ban, Minnesotában, Coloradóban, Texasban, Louisianában, Kaliforniában és Oregonban is. A gyerekek nem járnak iskolába, a szülők tanítják őket egy úgynevezett unschooling módszerrel, mely a gyermeki kíváncsiságon alapul. A szülő feladata az, hogy minél több élményt nyújtson a kicsi számára, bátorítsa, és válaszoljon minden felmerülő kérdésre. Kalandjaik lehetővé teszik számukra, hogy a lehető legtöbb időt töltsék együtt.

- Szívesen ébredünk fel új helyeken - szinte mindennap -, tényleg minden egyes nap egy új kaland számunkra. Szeretünk minden napfelkeltét és naplementét együtt nézni - vallják a szülők.

Utazásaikról és mindennapjaikról Instagram-oldalukon folyamatosan beszámolnak a fotográfus Lawson szülők. Az alábbiakban ezekből szemezgettünk. Nézd meg a nem mindennapi család képeit!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük