Ilyenek egy 10 gyerekes család hétköznapjai: őszinte fotókon mutatja meg az édesanya

A 44 éves Jane Brosseau és férje tíz gyereket nevelnek.

10-gyerekes-csalad-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Brosseau család a washingtoni Camas városában él. Jane, a 44 éves édesanya és Bill az ötvenéves édesapa tíz gyereket nevelnek.

Négy fiúk és hat lányuk van, a legfiatalabb gyermekük kétéves, a legidősebb lányuk pedig 18 éves.

10 gyerekes család hétköznapjai

Jane Brosseau egykeként nőtt fel, és mindig nagy családról álmodott, de soha nem gondolta, hogy végül tíz gyereket szül, és nevel majd férjével. A házaspár soha nem beszélt pontos számról, ám Jane úgy véli, ha az ember egyszer átlép egy bizonyos mennyiséget, a nagycsaládosok birodalmába kerül, és szinte észre sem veszi, hogy megint eggyel többen lettek. A 10busybeesfamily nevű Instagram-oldalán tapasztalatait osztja meg más édesanyákkal, egyúttal arra biztatja követőit, hogy ne csak az anyaság Insta-kompatibilis oldalát vállalják őszintén, hanem bátran mutassák meg - de legalább vallják meg maguknak és szűkebb környezetüknek - a nehézségeket is.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük