14 trendi kiegészítő tavaszra

Így frissítsd fel a ruhatáradat olcsón

A divatos kiegészítőkkel a régi ruháidat is aktualizálhatod, és változatosan formálhatod a stílusodat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kiegészítők részletelemek csupán, mégis nélkülözhetetlenek az öltözködésben. Időállók, és olykor többféleképpen variálhatók, mint az aktuális trendekhez igazodó ruhadarabok, ugyanakkor stíluskifejezésre is alkalmasak. A terhesség idején vagy kisgyerek mellett a ruházkodás gyakran fájó pont, mert szűkösebb keret jut az új holmikra, és ilyenkor általában nem a divat áll az első helyen.

A kismamáknak ugyan muszáj a gömbölyödő pocakjukra szabni a ruhatárukat, de ebben az esetben főként alapdarabok beszerzésére törekedik az ember, melyek jobban kombinálhatóak, mint a szezonális irányzatokat meghatározó trendcuccok.

Ám nem baj, ha nem lóg a szekrényedben más-más ruha az év minden napjára, mert a divatos kiegészítőkkel mindig aktuálissá és változatossá teheted a megjelenésedet. Ráadásul sokkal olcsóbban veheted meg őket, mint az új kollekciók slágerruháit, így egyszerre több darabbal is megajándékozhatod magad.

Miből érdemes többet beszerezni?

Idén a kiegészítők terén is a színek és a minták dominálnak, ami direkt neked kedvez, ha csupa semleges alapdarab lapul a gardróbodban. Élénk tónusú táskából egy, maximum két darab is elég, hiszen a colour blocking trend idén feloldja azt a régi beidegződést, hogy a szütyőt egyeztetni kell az öv vagy a cipő árnyalatával. Most teljesen eltérő lehet a kettő, sőt, az a menő, ha minél több domináns tónust jelenítesz meg egyszerre az öltözékedben.

Persze a harmonikus összhangra illik odafigyelni. Turkálóból jóval olcsóbban szerezhetsz be öveket és táskákat, és attól sem kell félned, hogy csak divatjamúlt darabokra bukkansz, mert jelenleg tombol a retróláz, így a régi fazonok újra toplistásak. A sálkendők az üzletekben irreálisan drágák, de kilós turiban potom összegért juthatsz hozzájuk, hiszen pillekönnyűek. Ilyen formán kendőből is érdemes egyszerre többet vásárolni, mert idén a nyakadba-hajadba is kötheted, vagy övként viselheted őket.

A kalap úgyszintén áldásos kiegészítő, melynek 1500 forinttól egészen a csillagos égig terjed az ára a tavaszi-nyári kínálatban. A divatékszerek általában 1000-3000 forintért kaphatóak alsókategóriás áron, de aki kutat, biztos talál olcsóbban is. Az efféle bizsukkal mindig új stílust hozhatsz ki a ruhatáradból, így nem árt egyszerre több darabra beruháznod.

14 trendi kiegészítő tavaszra

Nézd meg, melyek a tavasz nélkülözhetetlen darabjai, amikkel felfrissítheted és változatosan formálhatod a stílusodat.

Ezt is szeretjük