A 3 legjobb turkáló Budapesten
Pár ezer forintból az egész család felöltözhet
Nem kell sokat kiadnod gyerekruhára, mégis csinos lesz a kicsi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekruha már-már fogyóeszköz, hiszen rosszabb esetben akár hetek alatt is kinőheti a gyerkőc az újonnan beszerzett holmit, ami ráadásul nagy valószínűséggel nem éppen két fillérbe került.

Hogy megóvd a családi költségvetést az efféle csapásoktól, érdemes ellátogatnod egy-két turkálóba, illetve megnézned a használt gyerekcuccokra szakosodott webáruházak kínálatát. Cikkünk ebben nyújt segítséget.

Nippodrome - naponta frissülő árukészlet

Az Erzsébet körút 15. szám alatti Nippodrome szinte megkerülhetetlen, ha használt gyerekruháról van szó. A minőségre nemigen lehet panasz, ráadásul ismert márkákra bukkanhatsz a kínálatukban - az újhoz képest töredékáron, ám igen jó állapotban.

Egy kis szerencsével pedig olyan darabokat is kifoghatsz, amiken nem vagy csak alig látszik, hogy használták őket. A skála meglehetősen széles: babakortól kiskamaszkorig terjed, és lényegében nincs is olyan gyerekholmi, ami itt nem lelhető fel, legyen szó rugdalózóról, szoknyáról-nadrágról vagy felsőről.

Naponta újabb és újabb árukkal bővül a választék, és még magadat is meglepheted valamivel a sikeres vásárlás örömére.

BABYMARKT - a legnagyobb hazai gyerekbörze

Mint az elnevezés is mutatja, ez esetben nem sztenderd turkálóról, hanem időszakos vásárról van szó - épp ezért nem érdemes kihagynod a következőt, amely április 28-án lesz az Expón. Potom pénzért szerezheted be a szükséges tavaszi-nyári darabokat csemetédnek, de felnőttholmikat, sőt, felszerelési tárgyakat és játékokat is találsz. A vásárlás mellett lehetőség van arra is, hogy pénzzé tedd gyermeked kinőtt vagy megunt, ám jó állapotban lévő holmijait, azaz két legyet üthetsz egy csapásra. Börzeasztalt 2990 forintos ártól tudsz foglalni.

Az őszi börzén végzett felmérés szerint a résztvevők részéről igény mutatkozott más, kapcsolódó termékek és szolgáltatások iránt is, úgymint háztartási kisgépek, szabadidős termékek, esküvői ruházat, lakásdekoráció, hobbi, szabadidő, bababarát szállodák ajánlatai és utazás - így most ezek is megtalálhatók lesznek. Az ikres szülők pedig kimondottan nekik szóló, úgynevezett ikres asztalokon nézhetnek körül.

A szervezők, mint minden évben, ezúttal is gondoskodtak arról, hogy a börze ne csupán eladásról és vásárlásról szóljon. Interjúkat hallhatsz tematikus meghívottakkal, termékbemutatókat láthatsz, emellett kvízjátékok, nyereménysorsolások és vetélkedők várják a szülőket és a csemetéket egyaránt.

Természetesen lesznek olyan programok is, amelyek kifejezetten a kicsiknek szólnak - így remélhetőleg az „Anyuuu, mikor megyünk már haza?” kérdés sem hangzik majd el.

Angolgyerekruhaturi.hu - márka és minőség

Ezen az oldalon főként márkás angol baba- és gyermekruhákat találsz. A leggyakrabban előfordulók: Next, GAP, Mothercare, Marks&Spencer, TU, George. A ruhákat méret szerint kategorizálva találod meg a menüben. Mivel a méretezés márka szerint eltérő lehet, a honlap üzemeltetője minden adatot megad centiméterben is - éppen ezért érdemes körülnézni az eggyel kisebb és nagyobb méretű ruhák között is. Itt ugyan felnőttdolgok nincsenek - ám az ily módon megspórolt pénzből magadnak is vehetsz egy-két csinos rucit, és talán nem is csak turkálóban.

Minden ruháról képet és leírást találsz, úgymint úgy, szép állapotú - nem, vagy csak alig látszik rajta a használat -, jó állapotú - látszik, hogy használt, de nincs említésre méltó hibája -, használt - kicsit bolyhos, vagy fakult a színe, de még nem játszóruha. Az esetleges hibákat az oldal üzemeltetője ugyancsak feltünteti. A vendégkönyv szerint a vásárlók mind az árral, mind a választott darabok minőségével elégedettek, sokan közülük már többedszerre rendelnek innen.

Többféle szállítási mód közül választhatsz. Plusz 500 forintért Budapesten belül előzetes megbeszélés alapján a kért címre szállítják a csomagot, de ugyancsak a főváros területén személyes átvételre is lehetőség nyílik. Van mód továbbá postai utánvételre - ennek Magyarország területén 1800 forint a díja. Dönthetsz a banki átutalás mellett is, ez esetben 990 forint a csomagfeladási díj. 10 000 forintot meghaladó vásárlás esetén a webáruház átvállalja a szállítási költséget.

Ezt is szeretjük