Egyetlen tipp, amivel ezreket spórolhatsz - Ha nincs pénzed újra
Szíved szerint mindent megadnál gyermekednek, de szűkös a költségvetés? Van megoldás!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mesehallgatás vagy az olvasás az egyik leghasznosabb elfoglaltság a gyerek számára. Nem csupán a tanulás alapvető eszköze, hanem a kikapcsolódás remek formája is egyben.

Amellett, hogy élvezetes, fejleszti a fantáziát, szélesíti a látókört, gazdagítja a szókincset. Ám a felmérések szerint manapság egyre kevesebben vesznek könyvet a kezükbe.

Ami nem csoda, hiszen a könyv - legalábbis újonnan megvásárolva - bizony nem olcsó, a jelenlegi gazdasági helyzetben pedig nem minden család engedheti meg magának, hogy a normál könyvesboltokban szerezze be a különféle kiadványokat. Ezen a problémán igyekszik segíteni a Kidbooks Online Gyermekkönyv Antikvárium.

Valódi kincsekre bukkanhatsz

A televízió valóban nevel. Arra tanít, hogy ha valaki bekapcsolja, át kell menni a másik szobába olvasni - mondta, némiképp maga ellen beszélve, Groucho Marx amerikai színész. Te is úgy gondolod, kevés szebb ajándék létezik a gyerkőc számára, mint egy jó könyv? Nos, ilyenekből kínál a Kidsbooks Online Gyerekkönyv Antikvárium sokat, sőt, egyre többet, a legkisebbeknek szóló kiadványoktól egészen a kamaszkönyvekig.

A repertoárban korosztályok szerinti kategóriákban, illetve szerzőre vagy a címre rákeresve egyaránt böngészhetsz, és olyan gyöngyszemekre bukkanhatsz pár száz forintos áron, mint Szabó Magda, Csukás István vagy Weöres Sándor művei - hogy csak néhány példát ragadjunk ki.

A főoldal bal oldalán található címkefelhő segítségével pedig gyerkőcöd érdeklődési köre szerint is kereshetsz, attól függően, hogy egy kis matematikus, természetbúvár vagy technikai zseni számára vásárolnál valamilyen kiadványt.

Nemcsak venni, eladni is tudsz

Mint a fentiekből is kitűnik, a Kidbooks munkatársai áraikat igyekeznek alacsonyan tartani, hogy minél több gyerkőc átélhesse az olvasás élményét és megérezhesse a könyv illatát. Az antikvárium természetesen vásárol is, lehetőleg olcsón, hogy mások se fizessenek sokat az amúgy megfizethetetlen élményért.

Ha tehát vannak otthon olyan könyveitek, amiket úgymond kinőtt vagy egyszerűen csak megunt a gyerek, itt pénzzé tehetitek - és az árából mindjárt be is szerezhettek néhány újabbat.

Ezt is szeretjük