Képek! 12 szupertrendi ruhafazon őszre, ami vékonyabbnak mutat

Kismamáknak

Ilyen csinos, rafinált őszi ruhákban büszke lehetsz az alakodra!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az öltözködés szempontjából nem egyszerű az évszakváltás a kismamák számára. Elsősorban azért, mert újabb pénzkiadással jár, másodsorban pedig azért, mert míg nyáron elegendő volt egy-két lenge alapruha, ősszel már több figyelmet igényel a különféle rétegek összepárosítása.

Hiszen érdemes úgy intézni a dolgot, hogy a kényelem se vesszen oda a divatkövetés hevében, illetve az alakodnak se ártson a zártabb fazonok és a melegebb anyagok egymásra pakolása.

Az egyre növekvő hastáji kerületedet is érdemes belekalkulálni az összképbe, persze nem olyan céllal, hogy leplezd a szembetűnő állapotod, mert bár megváltozik az alakod, nincs azon semmi szégyellnivaló, sőt, büszkén és nőiesen is lehet viselni a domborodó pocakot.

Ám egy kis furfanggal könnyedén leplezheted a csípőre, combra, fenékre felszedett, arányeltoló pluszkilókat.

Szerencsére a szezonátmenetben nincs éles váltás, a divat és az időjárás egyaránt fokozatosan változik, így az egybeszabott ruhákra még jó darabig rábízhatod a stílusodat.

Ilyen fazonokat keress!

Kora ősszel még a lengébb ruhákat sem kell eltenned, mert egy-két kiegészítő darabbal éppúgy hozzáigazíthatóak a lehűléshez.

Ráadásul a lágy esésű, mozgalmas anyagok nem tesznek rá pluszcentiket az alakodra, hanem inkább lefaragnak a kerületedből. A gömbölyű pocak eleve átrendezi az arányokat, hiszen a derékvonal eltűnésével a felsőtest rövidebbnek, zömökebbnek tűnik. Ha a csípőd is kikerekedett, és nem vagy túl magas, érdemes mell alatti szabással nyújtani az alakodat.

Vastag karok esetén ne kurtítsd meg a nyakad zárt dekoltázzsal, mely jobban tömörít. A V-alakban nyújtott, illetve átlapolt kivágás azonban légiesebbé, kecsesebbé formálja a sziluettet, ugyanakkor a felsőtestet is hosszabbnak láttatja. Annak függvényében, hogy mennyit kívánsz mutatni a lábaidból, mini-, valamint midifazonokkal ugyanúgy hosszabbnak és karcsúbbnak láttathatod a virgácsaidat. A derékvonal kerülhet feljebbre: inkább a hasad fölé, és ne alá helyezd az övet, mert az utóbbi a széles csípőre vonzza a tekintetet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

12 divatos, karcsúsító ruhafazon kismamáknak

Ha többet akarsz tudni az őszi ruhatrendekről, illetve arról, milyen fazonok segíthetnek, hogy karcsúbbnak tűnjön a sziluetted, nézd meg a képgalériánkat!

Ezt is szeretjük