Képek! 12 szupertrendi ruhafazon őszre, ami vékonyabbnak mutat

Kismamáknak

Ilyen csinos, rafinált őszi ruhákban büszke lehetsz az alakodra!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az öltözködés szempontjából nem egyszerű az évszakváltás a kismamák számára. Elsősorban azért, mert újabb pénzkiadással jár, másodsorban pedig azért, mert míg nyáron elegendő volt egy-két lenge alapruha, ősszel már több figyelmet igényel a különféle rétegek összepárosítása.

Hiszen érdemes úgy intézni a dolgot, hogy a kényelem se vesszen oda a divatkövetés hevében, illetve az alakodnak se ártson a zártabb fazonok és a melegebb anyagok egymásra pakolása.

Az egyre növekvő hastáji kerületedet is érdemes belekalkulálni az összképbe, persze nem olyan céllal, hogy leplezd a szembetűnő állapotod, mert bár megváltozik az alakod, nincs azon semmi szégyellnivaló, sőt, büszkén és nőiesen is lehet viselni a domborodó pocakot.

Ám egy kis furfanggal könnyedén leplezheted a csípőre, combra, fenékre felszedett, arányeltoló pluszkilókat.

Szerencsére a szezonátmenetben nincs éles váltás, a divat és az időjárás egyaránt fokozatosan változik, így az egybeszabott ruhákra még jó darabig rábízhatod a stílusodat.

Ilyen fazonokat keress!

Kora ősszel még a lengébb ruhákat sem kell eltenned, mert egy-két kiegészítő darabbal éppúgy hozzáigazíthatóak a lehűléshez.

Ráadásul a lágy esésű, mozgalmas anyagok nem tesznek rá pluszcentiket az alakodra, hanem inkább lefaragnak a kerületedből. A gömbölyű pocak eleve átrendezi az arányokat, hiszen a derékvonal eltűnésével a felsőtest rövidebbnek, zömökebbnek tűnik. Ha a csípőd is kikerekedett, és nem vagy túl magas, érdemes mell alatti szabással nyújtani az alakodat.

Vastag karok esetén ne kurtítsd meg a nyakad zárt dekoltázzsal, mely jobban tömörít. A V-alakban nyújtott, illetve átlapolt kivágás azonban légiesebbé, kecsesebbé formálja a sziluettet, ugyanakkor a felsőtestet is hosszabbnak láttatja. Annak függvényében, hogy mennyit kívánsz mutatni a lábaidból, mini-, valamint midifazonokkal ugyanúgy hosszabbnak és karcsúbbnak láttathatod a virgácsaidat. A derékvonal kerülhet feljebbre: inkább a hasad fölé, és ne alá helyezd az övet, mert az utóbbi a széles csípőre vonzza a tekintetet.

12 divatos, karcsúsító ruhafazon kismamáknak

Ha többet akarsz tudni az őszi ruhatrendekről, illetve arról, milyen fazonok segíthetnek, hogy karcsúbbnak tűnjön a sziluetted, nézd meg a képgalériánkat!

Ezt is szeretjük