17 nőies, karcsúsító nadrág nyárra
Árakkal és lelőhelyekkel
Nyári stílusodnak alappillére lehet egy optikai trükközésben jeleskedő nadrág.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tikkasztó hőségben, nagy pocakkal talán nem a nadrág tűnik a legpraktikusabb viseletnek, mégis megkerülhetetlen a beszerzése, hiszen változatosabbá teheti a stílusodat, illetve - a hosszától függően - a hideg- és melegfronttal szemben egyaránt felkészültté teheti a ruhatáradat. Vannak, akik egyszerűen csak nadrágos típusok, míg mások nem szívesen teszik közszemlére a terhesség alatt felszedett plusz kilóikat vagy a melegben megdagadt, ödémás lábukat.

Sajnos a súlygyarapodáson kívül efféle - a közérzetre és női önérzetre egyaránt kiható - szépséghibákkal szintén számolni kell a hatodik hónapon túl, ám egy kényelmes, nőies nadrággal nemcsak az önbizalmadat, hanem a komfortérzetedet is növelheted.

Megmutatjuk, milyen divatos fazonokra élezd ki a szemed, ha jól kihasználható, nyárias, karcsúsító darabra szeretnél beruházni. A webáruházak kismamakínálatát sem érdemes kihagyni a mustrából, hiszen egyik-másik helyen igazi gyöngyszemekre lelhetsz.

Hétköznapi elegancia, akár az irodába is

A karcsúsítás szempontjából jó hír, hogy idén a sötét színek sem tűnnek el a nyári palettáról, ám kényelmed érdekében nem árt jól szellőző, minimális műszálat tartalmazó anyagokkal ellensúlyozni a mély tónusok napfénynyelő tulajdonságát. Persze az is fontos, hogy a választott fazon ne tapadjon, és ne vágjon be csípő- és combtájékon. Egy lenge, A-vonalú, vékony szövetű nadrág mindig elegáns, ugyanakkor tökéletesen elkendőzi a vastag combokat, valamint slankítja a csípőt.

A pocak alatt megköthető, enyhén szűkülő répafazon csak azoknak ideális, akiknek nem kirívóan nagy a fenekük. A felül lezserebb szabásvonalak gondoskodnak arról, hogy ne domborodjanak ki a zsírpárnácskák. A diszkrét, nőies halásznadrágokat az irodában úgyszintén viselheted, ráadásul az egyenes szárú darabokat lenge tunikákkal és hosszított felsőkkel egyaránt felveheted, mert nem fogsz egy kitömött sátornak kinézni bennük.

A b.boom és a Bon Prix online választékából ilyen könnyed, de sötét színű kreációkat válogattunk.

Világos, mégsem kövérít

A mindenhez jól passzoló, nyárias, világos árnyalatoktól sem kell tartanod, ha jól választasz fazont. A kényelmesen szellős, pocakbetétes darabok között a sikkes megoldásokat éppúgy megtalálod, melyek cseppet sem maradnak el a fiatalos divattól. Ráadásul szolid kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan variálhatóak, és alaknyújtó hatással bírnak.

Trükkös megoldás, ha az egyenes szabású nadrág csípőtájon szűkítő varrásokkal rendelkezik, esetleg hosszanti csíkok erősítik a bővülő fazon alakjavító tulajdonságát. Fehérből csakis olyat válassz, ami nem áttetsző. A Brendon, a Mona Mama és a b.boom kollekciójából szemezgettünk.

Trendi, nőies lazaság

A legtöbb kismama nyáron a háta közepére sem kívánja a tip-top eleganciát, ám ez még nem azt jelenti, hogy csak a funkcionalitásra helyeznének hangsúlyt, háttérbe szorítva vele a nőies kisugárzást. A stílusromboló mackóalsóknál sokkal csinosabbak a vékony farmerszövetből és vászonból készült, nyári nadrágok, mégis megadják a lazaság érzését, így nyaraláskor is bátran előkaphatók.

A kivillanó pocakbetétet pedig könnyen eltakarhatod csípőig érő topokkal vagy a most divatos aszimmetrikus pólókkal, melyek optikailag szintúgy megnyújtják a csípő vonalát.

A homokszínű nadrágok a romantikus stílusidillbe, valamint a tengerész, szafari vagy trópusi hangulatba éppúgy tökéletesen belesimulhatnak, csupán a kiegészítőidet kell bravúrosan váltogatnod. Pocakbarát, vékony farmerokat foghatsz ki a H&M, a Bon Prix és Brendon kínálatából, illetve légiesen könnyed, karcsúsító vászongatyákra bukkanhatsz a b.boom és a Bon Prix weboldalán.

Szuperszexi rövidnadrágok

Ha nincs nagy problémád a lábaiddal, ellenben a csípődet szélesebbnek találod a kelleténél, rafinált rövidnadrágokkal egyensúlyba hozhatod az arányaidat. A pocak alatt megköthető, szűkítőkkel ráncolt sort nemcsak derékvonalat varázsol neked, hanem bővülő vonalainak köszönhetően a lábaidat is vékonyabbnak mutatja.

Érdemes olyan A-vonalú fazonok felé kacsintgatnod, melyeken nincs oldalzseb vagy feltűnő díszítés. A Mona Mama és a b.boom felhozatalából efféle jótékony modelleket ajánlunk a figyelmedbe.

Ezt is szeretjük