12 trendi, de meleg téli cipő gyerekeknek
Árakkal, lelőhelyekkel
Itt a zimankó, csemetédnek szüksége lesz egy vastagon bélelt cipőre. Nézd meg, mit tartogat a kínálat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli szezon kezdete küldött már hideget, meleget egyaránt, és lassan megérkezik az igazi zimankó is - a meleg téli cipőnek tehát bőven van létjogosultsága. A divat berkein belül talán előre megjósolták a szeszélyes időjárást, hiszen soha ennyire nem találkozott a trendelképzelés a praktikummal.

A gyereklábbeli kínálatot most hasonlóképpen elborították a bakancsok, mint a felnőttüzletek polcait, ám ezúttal valószínűleg kevesebb szülő fogja azt mondani, hogy ez csak egy buta divathóbort. Az efféle magasított cipőfazonok ugyanis tökéletesen nyűhetők sárban és latyakban, ráadásul a kisebbek bokáját is megfelelően támasztják.

Tündéri bakancsvariációk csöppnyi csajoknak

A csodaszép, színes bakancsok rácáfolnak arra, hogy ez alapvetően egy fiús fazon. Ennek ellenére az sem utolsó szempont a választás során, hogy a kiszemelt darab maximálisan télálló, vízálló legyen.

A kollekciókban ugyan előfordulnak puha, nubuk bőr felsőrészű megoldások, melyek könnyebben átázhatnak, ilyenkor azonban arra kell figyelni, hogy rendelkeznek-e megvastagított gumiorral, ami strapabíróbbá teszi a cipőt. Ám a mérsékelten víztűrő képességű bőrutánzat és velúr anyagú bakancsoktól sem kell nagyon megijedni, hiszen a megfelelő szerekkel impregnálhatók, csak valamivel kényesebbek.

Melyik kislány ne örülne egy virágokkal díszített, csajos téli cipőnek? Az Eboszi webáruház vastagon bélelt, tépőzáras bakancsa rendkívül bájos, ugyanakkor strapabíró. Az ára 11 110 forint.

Ugyanitt hasonlóan édes, bundás kiscipőre lelhetsz, szívecskés, lakk tépőzárral. Ezt a modellt 9900 forintért tudod megrendelni. A Supy Kids kínálatából élénkpiros, valódi bőr bakancsot foghatsz ki a csemetédnek 6490 forintért. Szintén a Supy Kids kollekciójában bukkanhatsz rá a széles gumitalpú, pink díszítésű megoldásra, mely 7290 forintba kerül.

Magasított szárú kreációk

A Mazsola Gyerekholmik webáruház sportos, tépőzáras fazonja átmenet a cipő és a csizma között. Most akciósan, 13 890 forint helyett 11 112 forintért szerezheted be a kislányodnak. A Liliputi online bababolt igazán trendi, szaténszalagos cipőcsizmát tartogat számotokra, 15 990 forintért.

Strapabíró lábbelik kisfiúknak

A gyerkőcöknek télen is nagy igényük van arra, hogy a szabadban játszhassanak, ehhez azonban elengedhetetlen a kényelmes, mégis nyűhető cipő.

A magasított szárú bakancsok azért jók, mert megakadályozzák, hogy a csemetéd lábához befolyjon a felcsapódó víz vagy az eső, mégis nagyobb mozgásszabadságot adnak, mint egyes merev csizmák. A vagány, rosszcsontos fazonokban nemcsak ennivalóan mutathat a kisfiad, hanem a talpa is szárazon maradhat a vastag gumitalpaknak és a meleg béléseknek köszönhetően.

Az Eboszi mélykék árnyalatú, tépőzáras cipője tökéletesen megfelel mindennapi viseletnek. A havat ugyanúgy jól bírja, mint az esőt és a latyakot, így megéri 11 110 forintot áldozni érte.

Hasonló a webáruház füstös barna, csúszásgátlós gumitalpú téli bakancsa, amit 10 200 forintért vehetsz meg a kisfiadnak. A Supy Kids repertoárjából két komoly, majdhogynem férfias fazont ajánlunk: a rozsdanarancs betéttel díszített bundás megoldásuk 7290 forintért, a klasszikus kialakítású modelljük pedig 8990 forintért kapható.

Magasított szárú kreációk

A Mazsola Gyerekholmik webáruház sportos védelmet kínál a gyermeked lábának: a csizmaszerű, tépőzáras lábbelijük 14 890 forintért találhat gazdára.

Az Eboszi idei slágerdarabja a Vadász fantázianevű bundás bakancs, mely a magasított gumiorra révén sárban és hóban is strapálható. Az ára 10 890 forint.

Ezt is szeretjük