Narancsbőrét és striáit sem retusálja ki a 95 kilós modell: büszke minden porcikájára La’Tecia

La’Tecia Thomas sokkal nőiesebbnek érzi magát kerekded formáival.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan akkor kapják vissza önbizalmukat, ha leadnak pár kilót, ám a gyönyörű plus size modell, La’Tecia Thomas akkor kezdett igazán megbékélni alakjával, és több önbizalomra szert tenni, miután 20 kiló súlyfelesleget szedett fel magára.

Az 1990-es születésű La’Tecia ma már sikeres plus size modell, akinek képei magabiztosságot, elégedettséget sugároznak. De ez nem volt mindig így. A fiatal nő korábban állandóan edzőterembe járt, hol számolta a kalóriákat, hol éheztette magát, így az egész élete a koplalás körül forgott, és valójában nem tudott örülni annak, amit akkor a tükörben látott. Úgy érezte, nem önmagának, hanem másoknak akar megfelelni azzal, hogy minél keskenyebb legyen a csípője, és laposabb a hasa, és állandóan rágörcsölt arra, hogy nem sikerül megfelelni a tökéletes testideálnak. Aztán egyik nap eldöntötte, hogy véget vet az önsanyargatásnak, és végre boldog lesz.

95 kilósan is edz, és odafigyel arra, mit eszik

LaTecia hangsúlyozza, rengeteg tévhit terjed el a plus size modellekről. Sokan azt hiszik, bármit és bármennyit ehetnek, pedig ez nem így van. A 31 éves modell a mai napig edz, és a táplálkozására is odafigyel. Nézd meg a róla készült fotókat!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram/lateciat

Ezt is szeretjük