Narancsbőrét és striáit sem retusálja ki a 95 kilós modell: büszke minden porcikájára La’Tecia
La’Tecia Thomas sokkal nőiesebbnek érzi magát kerekded formáival.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan akkor kapják vissza önbizalmukat, ha leadnak pár kilót, ám a gyönyörű plus size modell, La’Tecia Thomas akkor kezdett igazán megbékélni alakjával, és több önbizalomra szert tenni, miután 20 kiló súlyfelesleget szedett fel magára.

Az 1990-es születésű La’Tecia ma már sikeres plus size modell, akinek képei magabiztosságot, elégedettséget sugároznak. De ez nem volt mindig így. A fiatal nő korábban állandóan edzőterembe járt, hol számolta a kalóriákat, hol éheztette magát, így az egész élete a koplalás körül forgott, és valójában nem tudott örülni annak, amit akkor a tükörben látott. Úgy érezte, nem önmagának, hanem másoknak akar megfelelni azzal, hogy minél keskenyebb legyen a csípője, és laposabb a hasa, és állandóan rágörcsölt arra, hogy nem sikerül megfelelni a tökéletes testideálnak. Aztán egyik nap eldöntötte, hogy véget vet az önsanyargatásnak, és végre boldog lesz.

95 kilósan is edz, és odafigyel arra, mit eszik

LaTecia hangsúlyozza, rengeteg tévhit terjed el a plus size modellekről. Sokan azt hiszik, bármit és bármennyit ehetnek, pedig ez nem így van. A 31 éves modell a mai napig edz, és a táplálkozására is odafigyel. Nézd meg a róla készült fotókat!

Borító- és ajánlóképek: Instagram/lateciat

Ezt is szeretjük