A kardio- vagy erősítő edzés formálja szebben az alakot? 8 nő, aki előtte-utána fotókon mutatta meg a különbséget
Ez a különbség a két mozgásforma között.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A feszes, tónusos alak eléréséhez nem elég az addigi táplálkozási szokásokon változtatni. Bár a kalóriák csökkentésével valóban lejjebb kúsznak a kilók, formás alakot csak erősítő edzéssel érhetsz el. 

Az egyik legjobb módja a zsírégetésnek a kardio-, azaz a kardiovaszkuláriás edzés, mint például a futás, biciklizés, spinning, úszás, síelés vagy akár a zumba. Ezek a mozgásformák viszonylag rövid idő alatt sok kalóriát égetnek, és nagy izomcsoportokat dolgoztatnak meg, miközben javítják az állóképességet, erősítik a tüdőt és a szívet. Amennyiben tónusos, formás alakra vágysz, és az izomerődet szeretnéd növelni, érdemes erősítő, súlyzós edzésekkel is színesíteni a palettát.

Melyik formálja szebben az alakot?

Míg a kardioedzés a zsírégetést támogatja, addig az erősítő edzések azok, amelyek formás alakot varázsolnak. Amennyiben több kilótól szabadulnál meg, az edzést kardióval kezdd, de a legoptimálisabb, ha mindig variálod a két edzéstípust a zsírégetés, valamint az izomnövelés miatt. 

Az alábbiakban nyolc nő mutatja meg, mi a különbség a két mozgásforma között: azt kijelenthetjük, hogy látványos a különbség!

Borító- és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük