Elégetik a zsírfelesleget, és gyönyörű izomzatot faragnak: ingyenes online edzések otthonra
A járványügyi helyzet miatt a sportolási lehetőségek is korlátozottabbak, így érthető, ha a rendszeres testmozgást is a négy fal között végezzük.

GettyImages-1221426143
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A járványügyi helyzet több szempontból is megváltoztatta a világ lakosságának mindennapjait, és úgy tűnik, még sokáig kihathat az emberek életére. Nemcsak a szociális életünk csökkent szinte a nullára, de a sportolási lehetőségeink is ideiglenesen beszűkültek.

Az edzőtermek bezárásával korlátozottabbak a lehetőségeik azoknak, akik most döntöttek úgy, hogy a mozgást a mindennapjaik részévé teszik. Jó hír, hogy otthon, a négy fal között is sikerülhet leadni a felesleges kilókat, ehhez korábbi cikkeink is segítséget nyújtanak.

Ingyenes online edzések otthonra

A pandémia alatt egyre több fitneszedző és szakember tett közzé videóanyagokat, vagy adott ingyenes órákat, hogy ezzel is segítsenek formában maradni, illetve feldobni az otthon töltött monoton napokat. Számos online opció közül válogathatsz, ezekből mutatunk párat!

GettyImages-1224677981

Magyarország első virtuális fitneszeseménye

Február 6-án rendezik meg Magyarország első virtuális, mindenki számára ingyenesen elérhető fitneszeseményét, amelyet Bánkuti Gabriella profi fitneszvilágbajnok és Péntek Enikő profi aerobicprezenter álmodott meg. Az eseményhez ismert oktatók és fantasztikus előadók csatlakoznak, akik 15 perces anyagokkal, előadásokkal és edzésekkel kedveskednek a sportolni vágyóknak. Együtt mozoghatsz Béres Alexandrával, Tatarek Rezsővel, Katus Attilával, Bene Mátéval, Geszler Dorottyával vagy akár Szalka Andival. A szervezők szponzoraik által az UNICEF Magyarország gyermekeit kívánják támogatni. Bővebb információt a fit4good.hu, aFit4Good YouTube-csatornáján, valamint a Fit4Good Facebook-eseményénél találsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Aerobic, jóga, gerinctorna: Strong Body Training

A szegedi és az újszegedi Strong Body Training csapata összefogott, hogy a pandémia alatt a hét minden napján élőben jelentkezzenek a nappalidban crosstraining-, aerobic-, jóga- és gerinctornaóráikkal. Az aktuális órarendért kövesd Facebook-oldalukat és YouTube-csatornájukat, ide kattintva pedig több mint száz korábbi edzésükből válogathatsz. Ha tetszettek az órák, támogathatod munkájukat, és segítheted túlélésüket ebben a nehéz időszakban.

Terhestorna, alakformáló, zsírégető: BBGo Női Fitness

A zuglói BBGo Női Fitness igazi bababarát hely, amíg az édesanyák a termekben edzenek, addig a gyerkőcöket az emeleten egy kialakított játszórész várja. A pandémia miatt - mint sok más edzőterem - ők is az online térbe költöztek, hogy lelkesedésükkel, odaadásukkal, szakmai tudásukkal segítsenek azoknak, akik igénylik a testmozgást otthon is. Legyen szó kismamatornáról, alakformáló vagy zsírégető edzésről, videóik könnyen elérhetők és bármikor visszanézhetők.

GettyImages-1139238710

+1

HIIT, Stretching, jóga: iGym

Az iGym-en élő online edzéseken vehetsz részt minden héten, és lehetőséged van öt percre ingyenesen belenézni bármely élőben közvetített edzésükbe, így tényleg könnyen megtalálod a számodra ideális edzőt és edzéstípust, legyen szó többek között HIIT-ről, stretchingről, alakformáló óráról vagy jógáról. Bővebb információt az iGym Facebook-oldalán találsz.

Egy hónapos edzésterv és mintaétrend a személyi edzőtől

Hogyan étkezz, és hogyan mozogj, hogy sikerüljön? Egy hónapos tervünkkel tavaszig 10 kilótól is megszabadulhatsz!

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük