60 kilót leadott és teljesen megfiatalodott 1 év alatt - A 36 éves nő ezzel fogyott le
Ismerd meg ezt a módszert, ami sokat segített a fiatal nőnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Misty Mitchell egészsége 2014-ben rohamos romlásnak indult, a texasi édesanya 146 kilóra hízott. Misty azonban még időben észbekapott, és változtatott életmódján.

A fiatal nő diétával és mozgással 62 kilót fogyott 18 hónap alatt. Mivel szeretett volna másokat is hasonlóan nagy tettekre inspirálni, az interneten is megosztotta története részleteit.

Misty fogyástörténete

Misty egy porckorongsérv miatt munkanélküli lett, ezért nappal evett, este ivott, majd a másnaposságot még több egészségtelen étellel próbálta kiheverni. Rossz étkezései szokásai mellé csak a napi vodkafogyasztása 1000 felesleges kalóriát jelentett. A boldogtalan nő számára a megoldás a ketogén diéta volt.

Misty esetében az első fontos lépés az alkohol és a dohányzás elhagyása volt, majd egy olyan étrendet keresett, amit kielégítőnek, mégis hatékonynak talált. A ketogén diéta keretein belül a hamburgert és a sült krumplit halra és zöldségekre cserélte, az egész napos tévézést pedig egy kevés jógával és súlyzózással tette aktívabbá, melyeket hetente öt nap legalább elvégzett.

A fiatal nő a korábbi képeken inkább 50 év felettinek tűnik, míg az új fotókon mintha régi énjéhez képest 20 évet fiatalodott volna. Misty azóta beindította saját cégét, melynek célja, hogy segítséget nyújtson a fogyni vágyók számára. Ezt az Instagramon keresztül is megismerheted a Mind Your Macros - azaz a Figyelj a makrotápanyagokra - elnevezéssel.

A ketogén étrend sikere

A ketogén diéta a szervezet megszokott működéseinek átprogramozására épül. Noha normális esetben a test jelentős mennyiségű energiát nyer szénhidrátokból, a ketogén étrend ezeket megvonja tőle, így az kénytelen a zsírokat felhasználni. Ez a ketózis folyamata.

Ennek eléréséhez öt napon keresztül erősen csökkentett szénhidrátmennyiség ajánlott, melyet kettő nap normál bevitel követ, ám a fehér liszt és a cukor ilyenkor sem engedélyezett. Ha szeretnél többet is megtudni a ketogén táplálkozásról, akkor itt olvashatsz róla.

Még több inspiráló történet

Nézd meg, másoknak milyen fogyókúrás módszerek jelentettek megoldást a súlyproblémáikra, így könnyen megtalálhatod a számodra megfelelőt!

Ezt is szeretjük