18 évesen 114 kilót mutatott alatta a mérleg: több mint 40 kilót fogyott Annie, elárulta, mire figyelt
Annie Stallings már gyerekkorában is túlsúllyal küzdött, de csak fiatal felnőttként határozta el, hogy elindul a fogyás útján.

tk3s h mdrum weight loss hottie-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 19 éves Annie Stalling soha nem volt nádszálvékony, egészen 8 éves kora óta küzdött a plusz kilókkal. Világéletében azt ette, ami csak épp eszébe jutott, illetve az evés egyfajta megnyugtató pótcselekvéssé is vált számára.

A helyzet akkor kezdett el súlyosbodni, amikor nagypapája 2019-ben elhunyt. Az ekkor 17 éves nő szó szerint mindent megevett, hogy enyhítse bánatát, ami odáig fajult, hogy 18 éves korára már 114 kilogrammot mutatott alatta a mérleg nyelve.

Út a fogyás felé

Az iskolában gyakran bántották méretei miatt, előítéletekből, megbélyegzésből is bőven kijutott neki. Egyszer az iskolai női teniszcsapat fotózása alkalmával a vonal elejére állították - azt mondták neki, hogy ő a teniszcsapat vezetője, tehát ott a helye. Később kiderült, hogy azért helyezték messze a többiektől, mert külön szerették volna választani a kövéreket a soványaktól. Annie Stalling kemény úton ment végig, hogy megváltoztassa nemcsak mások, hanem a saját a véleményét is önmagáról - elképesztő, ahogy átalakult a fiatal nő.

(Képek forrása: Northfoto.)

Ezt is szeretjük