5 népszerű gyümölcs, aminek ne edd meg a héját: durva anyagokkal van tele
A legtöbben nem is gondolnak arra, milyen egészségtelen lehet.
Az olyan import gyümölcsöket, melyek messzi földről érkeznek egy adott országba, ahhoz, hogy jól bírják az utat, megőrizzék frissességüket, és ellenálljanak a rothadást elindító baktériumoknak vagy épp a penésznek, jellemzően növényvédőszerekkel kezelik, melyekről sok minden elmondható, de az nem, hogy pozitív hatással lennének a szervezetre.
Ezt vallja Kris Carr is, aki íróként is az egészségvédelem harcos szószólója, és aki saját bőrén tapasztalta meg, milyen a rák árnyékában élni, majd kigyógyulni belőle, támogatva a gyógyulást a lehető legegészségesebb ételekkel. Arról már korábban is írtunk, mennyire nem tanácsos megenni például a citrom héját, Kris szerint azonban a következő gyümölcsökkel sem árt vigyázni, ezeket - sok esetben héjukat - kezelik ugyanis a legtöbb növényvédőszerrel.
Kris Carr a szakácsmesterség alapvető fogásaiba és a konyhanyelvbe is beavat. Azután pedig belevetheted magad az ízletes receptek elkészítésébe, melyekkel egészségesen töltheted meg a pocakod reggeltől estig. Ügyes kis jelzések mutatják, hogy mely ételek gluténmentesek, szójamentesek, gyerekbarátok vagy éppen időtakarékosak - az örökké időszűkében lévő olvasók örömére -, így mindenki megtalálhatja a saját egyéni étrendi és életvezetési szükségleteihez legtökéletesebben illő recepteket.
Kiadja az Édesvíz Kiadó.
A könyv ára 4490 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
6 étel, amit másnap már ne egyél meg: ezért ne fogyaszd a lejáraton túl!
Vannak ételek, amelyek esetében a lehető legkomolyabban kell venni a lejárati dátumot.
6 étel, amit másnap már ne egyél meg: ezért ne fogyaszd a lejáraton túl!
Nézegess képeket!
ElolvasomOLVASD EL EZT IS!
- megelőzés
- egészségtelen