30 perces, kőkemény otthoni testformáló edzésterv: gyönyörű alakot csinál

A rendszerességnek és a kitartásnak lesz eredménye.

lapos has

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha karcsú, feszes testet szeretnél, nem elég diétázni, mozogni is kell, méghozzá rendszeresen. Nem szükséges azonban hosszú órákat töltened a konditeremben, már rendszeresen fél óra mozgással is nagyon szép eredményeket érhetsz el.

Ahhoz, hogy a rövid edzések hatékonyak legyenek, jól meg kell válogatni, milyen gyakorlatokkal és módszerekkel vágsz bele, illetve milyen területeket edzel. Mutatunk egy kiemelten fontos részt, melynek erősítésével látványos eredményeket érhetsz el.

Törzserősítő gyakorlatok

A törzs izmai közé tartoznak a mellkas, a hát és a has izmai, melyek közül több csoportot akár egyszerre is edzhetsz. A következő mozdulatok mind ilyenek: abban segítenek, hogy jobb tartásod legyen és fogyj egy kicsit. Az izomtömeg növekedése néhány hónap elteltével válik látványossá, így ezzel együtt az is feltűnhet, hogy feszesebbnek, simábbnak tűnik a bőröd, ugyanis alatta az izmok sokkal szebb tartást biztosítanak neki, mint a zsír. 

Az összesen körülbelül félórás edzést érdemes heti két-három alkalommal beiktatni a napirendedbe, ám javasolt, hogy ezzel váltásban végezz egy másik, más területeket erősítő vagy kardió edzést is, így lehetőséget biztosítasz az izmaid számára a pihenésre és regenerálódásra. Mielőtt belevágsz a gyakorlatokba, legalább öt-tíz percet szánj bemelegítésre, és a végén ugyanennyit nyújtásra. Körülbelül másfél hónap után érdemes másfélszeresére növelni az ismétlések számát, majd három hónap elteltével nehezebb edzéssel folytatni a fejlődést. Ha készen vagy az adott gyakorlatból az ismétlésekkel, tarts 30-60 másodperc szünetet!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük