7 rákkeltő adalékanyag: közkedvelt ételek, melyek tartalmazzák
Nézd meg, mely táplálékok túlzott fogyasztása járhat fokozott rákkockázattal.

Ez is érdekelhet

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

A 14 éves Endike beszélni kezdett (x)

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogyan jutottunk el ide és hogyan léphetünk ki belőle?

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

beauty and style

Lágy és nőies hullámok hő nélkül: csak egy póló kell hozzá »

Nőies, elegáns és idén nagyon divatos: így viseld az angol csipkét »

Méregtelenít és felturbózza a kollagéntermelést: a noni igazi bőrszépítő szupergyümölcs »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az élelmiszeripar a gyártási eljárások során számos olyan adalékanyagot használ, melyek fokozzák az ételek ízét, vonzóbb színüket vagy éppen hosszabb eltarthatóságukat biztosítják. Ezek az adalékanyagok azonban sokszor nem veszélytelenek: hosszú időn át nagyobb mennyiségben fogyasztva elősegíthetik a rák kialakulását. Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, milyen élelmiszerek címkéjén kell keresi a veszélyes E-számokat.

Képeken a 8 legegészségesebb étel, amiről valaha hallottunk

A veszélyes élelmiszerek után most ismerkedj meg azokkal, amelyek az egészségedet szolgálják.

Ezt is szeretjük