7 rákkeltő adalékanyag: közkedvelt ételek, melyek tartalmazzák
Nézd meg, mely táplálékok túlzott fogyasztása járhat fokozott rákkockázattal.
Az élelmiszeripar a gyártási eljárások során számos olyan adalékanyagot használ, melyek fokozzák az ételek ízét, vonzóbb színüket vagy éppen hosszabb eltarthatóságukat biztosítják. Ezek az adalékanyagok azonban sokszor nem veszélytelenek: hosszú időn át nagyobb mennyiségben fogyasztva elősegíthetik a rák kialakulását. Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, milyen élelmiszerek címkéjén kell keresi a veszélyes E-számokat.
Képeken a 8 legegészségesebb étel, amiről valaha hallottunk
A veszélyes élelmiszerek után most ismerkedj meg azokkal, amelyek az egészségedet szolgálják.
OLVASD EL EZT IS!
- kozmetikum
- rákkeltő
A 10 legveszélyesebb rákkeltő vegyület, melyekkel te is találkozol
- táplálkozás
- megelőzés
A 7 legveszélyesebb E-szám az élelmiszerekben
- terhesség
- kismama