Légkondi helyett: ezt csináld fürdés után, és percekig fázni fogsz
Csak egy zuhanyrózsa kell a következő hűsítő trükkhöz. Fogadjunk, hogy nem próbáltad!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hosszú ideje tartó kánikula próbára teszi a testet és az idegeket. Ha nincs otthon légkondi, ilyenkor nem ritka a családban egy-egy rosszullét vagy hisztiroham.

A következő egyszerű trükkel azonban elérheted azt az érzést, amire lassan már nem is emlékszel: fázni fogsz - pár percig.

Ne törölközz meg!

Nincs más dolgod, mint beállni a zuhany alá vagy a kádba pár percre, és langyos vízzel lezuhanyozni. Miután kijöttél, felejtsd el a törölközőt - természetesen az intim tájakról felitathatod a vizet.

A testeden maradó vízcseppek párolgás közben hőt vonnak el a szervezettől, így hűtik azt. Ez a mechanizmus voltaképpen úgy működik, mint az izzadás.

Lézengj kicsit a lakásban így vizesen, ha van ventilátorod, bekapcsolhatod. Ennek az egyszerű műveletnek köszönhetően néhány percig fázni fogsz. Élvezd a szokatlan érzést, és gyönyörködj a libabőrben!

Még néhány hűsítő tanács

Az alábbi trükkökkel javíthatsz még kicsit otthonod hőmérsékletén, illetve a saját hőérzeteden. Lapozd át a galériát!

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük