10 csodás, hangulatjavító gyógynövény: napi 1 pohár már érezhető
Az antidepresszáns hatású gyógynövények mindig bevethetők a lehangoltság és a stressz ellen.

komlotoboz-tea
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hangulatingadozás, a lehangoltság és a stressz fárasztó hatása rendkívül megviseli az embert, ám nem muszáj rögtön nyugtató gyógyszerekhez nyúlni, jobb előbb a természetes megoldásokat áttekinteni.

A gyógynövények valóságos kincsei a házi patikának, erős hatóanyagaiknak köszönhetően számos betegség gyógyítására természetes alternatívát kínálnak. Mást kell azonban bevetni, ha emésztési zavar kínozza az embert, mást, ha megfázott, de a feszültségoldásra is akad köztük bevethető.

Hangulatjavító gyógyteák

A nyugtalanság, lelki-szellemi kimerültség, krónikus stressz esetén is érdemes néha egy-egy pohárral meginni a legjobb hangulatjavító gyógyteákból. Jótékony, lelket nyugtató hatásuk hamar érezhető.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az orbáncfűtől a kamillavirágig több növényből készíthető forrázat, akár ízlés szerint keverhetők is egymással a kellemesebb eredmény érdekében. Azt viszont vedd figyelembe, hogy amennyiben a probléma nem múlik el, hosszú távon fennáll, vagy erősödik, esetleg más egészségügyi zavarokkal is kiegészül, érdemes lehet pszichológus segítségét kérni.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük