8 szuper sporteszköz 5 ezer forint alatt, amivel tökéletes testet faraghatsz otthon

Vannak olyan sporteszközök, amik hatékonyan formálják a testet, mégsem kell mélyen a zsebbe nyúlni a vásárlásukkor.

olcsó sporteszköz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki huzamosabb időre berendezkedik otthoni mozgásformákra, előbb-utóbb rádöbbenhet, hogy nincs meg a szükséges eszköze ahhoz, hogy variálni tudja az edzésfajtákat, hogy különböző izomtónusokat tudjon formálni, és még hatékonyabban égetni kalóriákat.

Először is: le a kalappal azok előtt, akik rá tudják magukat venni arra, hogy otthon eddzenek. Köztudott, hogy az egészséges életmód alappillére a mozgás, de kevesen vannak, akik valóban kitartóak.

Hasznos sporteszközök otthonra

Szintén nem mondunk újat azzal, hogy természetesen sporteszközök nélkül is lehet boldogulni otthon saját testsúlyos edzésekkel, mégis a változatosság és a különböző izomcsoportok átmozgatása érdekében tényleg megérheti bizonyos felszerelésekbe pénzt fektetni. Pláne akkor, ha csak pár ezer forintba kerülnek.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük