Fogyókúra ecettel: lassítja a felszívódást, később leszel éhes
Csökkentsd a glikémiás indexet!
A glikémiás index egy szám 0 és 100 között, amely azt mutatja meg, hogy az adott étel szénhidráttartalma milyen gyorsan szívódik fel a szervezetben, mennyire emeli meg az vércukorszintet. A fogyókúra szempontjából az alacsony glikémiás indexű táplálékok számítanak előnyösnek, mivel ezek kiegyensúlyozottá teszik a vércukorszintet, hosszabb időn át tartó teltségérzetet biztosítanak, fogyasztásukat követően lassabban éhezel meg újra. Fontos azonban tudni, hogy nemcsak maga az étel lényeges ilyen tekintetben, hanem elkészítésének módja is. Az alábbi galériában megmutatjuk, hogyan csökkentheted az elfogyasztott élelmiszerek glikémiás indexét.
6 étel, ami segíti a fogyást
Karcsúsító szénhidrátok: képeken 6 étel, ami kifejezetten segíti a fogyást
Nézegess képeket!
ElolvasomOLVASD EL EZT IS!
- végleges fogyás
- rostban gazdag diéta
Folyamatos és tartós fogyás: 5 kiló mínusz havonta
- szénhidrát
- hajdina