Napi 15 perc, de azonnal beindul a feszesedés: 10 otthoni, intenzív combgyakorlat

Segítik az izmok fejlődését, és feszesebbé teszik a bőrt.

comb cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A combkörnyék talán a legproblémásabb terület, így a legtöbb fogyókúrázó elsősorban ezt szeretné feszesíteni. A combok összeérését azonban nemcsak túlsúly, de a petyhüdt izomzat is okozhatja. 

Ezért lehetséges, hogy egy szűk farmer vékonyabbnak mutatja a lábat, míg a rövidnadrág jóval terebélyesebbnek. A combizmok erősítésével egyfajta rugalmas réteg képződik a bőr alatt, amitől a lábak keskenyebbek lesznek. Ezenkívül az izomerősítés javít a test zsíranyagcseréjén, így a lerakódott zsír könnyebben eltűnik. 

Comberősítés otthon

Az alábbi tornagyakorlatok kifejezetten a comb belső oldalát célozzák meg, melyeket, ha heti három-öt alkalommal végigcsinálsz, három hét után már megtapasztalhatod az eredményt. A gyakorlatok előtt ne feledkezz meg az alapos bemelegítésről: 5-7 perc alatt mozgasd át a felsőtested, végezz csípőkörzést, és nyújtóztasd meg a gerinced. A gyakorlatok között tarts 30-60 másodperc szünetet, illetve a torna végén se feledkezz meg a nyújtásról. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek forrása: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük