Egyetlen immunerősítő módszer, amivel elkerülheted az őszi betegséget!
Nézd meg, mi a legjobb módja a bacik leküzdésének! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor azt éreznéd, innen nincs tovább, elfogyott minden erőd, és nem tudod, hogyan is tölthetnéd fel magadat, akkor irány a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, melynek csodálatos gyógyvize és lenyűgöző szaunavilága egy délután alatt életet lehel beléd.

Szánj időt magadra!

Ha te is érezted már magadat kifacsartnak, ha ismered azt az érzést, amikor csak egy félórácska én-időt szeretnél kérni, akkor pontosan tudod azt is, mit kívánnál egy jó tündértől, ha megjelenne előtted. Jusson ilyenkor eszedbe egy kellemes wellness, egy kiadós masszázs és egy tökéletes szaunaélmény. Éppen olyan, mint amilyet a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban kínálnak.

A kényeztető és gyógyító szauna

Mivel előre is tervezel, tudod, hogy mennyire fontos az immunrendszered topon tartása, hiszen a hidegebb hónapokban jobban támadnak a bacilusok és a vírusok. A szaunázás tökéletes immunerősítő módszer, így erre mindenképp érdemes szánni egy kis időt, akár heti rendszerességgel, vagy összekötve egy családi wellnesshétvégével. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Szaunavilágában profi körülmények között élvezheted az izzasztó perceket. A forró élményekért keresd a kültéri, 100°C-os Ördögszaunát vagy a 26 főt befogadó Finn kőszaunát.

Ha a kellemes meleg az, ami megnyugtat, akkor szeretni fogod a Herbál kabint, ahol a jótékony hatásokat különféle gyógynövényekből párolgó aromák egészítik ki. Az Infrakabin az infrasugarak segítségével méregtelenít. Tetszeni fog, ha intenzív izzadás nélkül szeretnél az egészségedért tenni. Végül egy keringést kímélő megoldást is ajánlunk: a 28-32°C-os Tepidáriumban a relaxálást az átmelegített márványból készült ágyak teszik kellemesebbé.

Az őszi időszak nem telhet el szaunaprogramok nélkül. A fürdőben naponta 6-8 szaunaszeánsz közül is válogathatsz, melyek egy része ingyenes, egy része térítés mellett igényelhető, ám mindenképpen regisztrációhoz kötöttek. Semmiképpen ne hagyd ki a dallamos zenével kísért Meditációs vagy a Zöld teás szeánszot, amely a szaunázást követően elfogyasztott zöld tea magas antioxidáns-tartalma révén segíti a szervezet méregtelenítését. Az őszi időszakban a gesztenyekrémes és bőrtápláló vanília-jázminos szeánszok biztosan a kedvenceid lesznek.

Tipp: őszi szaunaélmény az egészségünkért

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum október végéig igazi őszi csemegével várja vendégeit. Az Őszi szaunaélmény néven kínált, exkluzív ajánlat tartalmaz egy felnőtt élményfürdő és szauna napi belépőjegyet, valamint egy szabadon választható szaunaszeánszot is. Próbáld ki az élménymedencék nyújtotta vízi kalandokat, vagy mártózz meg a csodás büki gyógyvizében, és engedd át magad a minden érzékszervére ható, illatos, tápláló és ellazító szaunaélmények egyikének. A csomag kedvezményes ára 3990 forint személyenként.

Ezt is szeretjük