Életmódváltás személyre szabva (x)
Eleged van abból, hogy az életmódváltással kapcsolatos elhatározásaidat már megint nem sikerült betartanod? Ledobnád végre a pluszkilókat, szálkásodni vagy éppen izmosodni szeretnél, de egyedül nem megy?

Lifestyle Program 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A BioTechUSA Lifestyle Programja segít célod elérésben! Regisztrálj a szakemberek által összeállított online életmódprogramba személyre szabott megoldásokért! Töltsd ki a kérdőívet, és legyen a Tiéd is sikertörténet!

Hogy jött létre a Lifestyle Program?

A BioTechUSA specialistákból álló csapatának több mint húszéves szakmai tapasztalata van azok professzionális támogatásában, akiknek céljuk az alakformálás, az esztétikus fizikum kialakítása. Jól ismerik az ezzel járó kihívásokat és nehézségeket, legyen szó megfelelő táplálkozásról, rendszeres mozgásról, étrendkiegészítésről, mindennapi motivációról vagy éppen annak hiányáról.

Emellett azt is tudják, mennyire sokat jelent az, ha nem egyedül, laikusként kell bolyonganunk az internet információs útvesztőjében, hanem kulcsrakész, ugyanakkor személyre szabott megoldásokat kapunk céljaink megvalósításához. Ezeket a tapasztalatokat ötvözték a mindenki számára elérhető, ingyenes Lifestyle Programjukban. Határozd el magad, és vágj bele, a többi már tényleg csak rajtad múlik! 

Hogyan csatlakozhatsz a Lifestyle Programhoz?

Első lépésként regisztrálj a BioTechUSA Lifestyle Program oldalán, és add meg nemedet, életkorodat, magasságodat, valamint a jelenlegi és a vágyott testsúlyodat. Határozd meg az életmódváltásod célját. Három lehetőség közül választhatsz: testtömegnövelés, szálkásítás vagy fogyás - itt a program megkülönböztet kisebb és nagyobb mértékű súlyvesztést. Ezután a fizikai aktivitásod felmérése következik, ami a munkavégzésed típusának besorolását jelenti az ülőmunkától egészen a nagyon aktív fizikai munkán át tartó variációkig.

A fittségről, erőnlétről és a heti sportolások mennyiségéről is számot kell adni ahhoz, hogy a lehető legjobb tanácsokat adhassák számodra. Emellett a kérdőív kitér a táplálkozási szokásokra, speciális (vegetáriánus és vegán) étrendekre, illetve különböző ételérzékenységekre is. Sőt, az alvási szokásoknak és a folyadékbevitelnek is jelentősége van. A válaszaid alapján a megadott e-mail-címre a rendszer elküldi az eredményeket, amikből pontosan kirajzolódnak a következő lépések.

Hogyan működik a Lifestyle Program?

A kérdőív alapján a program személyre szabott étrendet, edzéstervet és étrendkiegészítő csomagot ajánl. A csomagok harminc napra elegendőek, és figyeltek a pénztárcádra is, választhatsz árérzékeny és kevésbé árérzékeny verziók közül. A termékcsomagban a céloktól függően főként fehérjét, aminosavat, vitaminokat, testsúlykontroll-formulát, kreatint és tömegnövelőt találsz. Az ajánlott termékek megvásárlásával egy ingyenes étrendet és edzéstervet is kapsz. Ezután nincs más dolgod, mint követni az instrukciókat és beletenni a kemény munkát, ami mindig kifizetődik!

Együtt könnyebb!

A program résztvevőinek lehetősége van belépni egy zárt és exkluzív Facebook-csoportba, ahol hetente több alkalommal érkeznek az inspiráló tartalmak, és a szakemberek állandó jelenléte mellett lehetőség van a közösség motiváló erejének kihasználására, egymás támogatására is. Mindemellett kérdéseiddel bátran keresheted a cég munkatársait a weboldalon elérhető Szakértő válaszol rovatban is.

Kiknek ajánljuk?

A program ingyenes, kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet benne, aki fogyni, izmosodni vagy szálkásodni szeretne. Ajánljuk mindenkinek, aki a gyors eredményt ígérő, kétes hatású és ellenőrizetlen forrásokból származó varázsszerek és egyhangú csodadiéták helyett tartós változásra, egészséges életmódra és minőségi termékekre vágyik, és ehhez szívesen veszi igénybe tapasztalt szakértők és egy lelkesítő közösség támogatását. Készen állsz, hogy változtass magadon és az életmódodon? Regisztrálj még ma, és legyen a Tiéd is sikertörténet!

(Képek forrása: BioTechUSA)

Ezt is szeretjük