8 egyszerű trükk, amivel megúszod az idei influenzaszezont
Készítsd fel immunrendszered a legjobb természetes vírusellenes szerekkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az influenzaoltás beadása országszerte megkezdődött. Az ÁNTSZ adatai szerint idén 1,3 millió térítésmentes vakcina áll a veszélyeztetett csoportok rendelkezésére. Egyelőre nem halmozódik az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, és remélhetőleg nem lesz idén komoly járvány.

Ha azonban szeretnél tenni a megelőzésért, ismerd meg a legjobb trükköket, melyekkel elkerülheted az influenzát.

Röviden az influenzáról

Az influenza vírusos eredetű fertőző megbetegedés. Cseppfertőzéssel vagy közvetlen érintkezéssel terjed. A, B és C típusa különböztethető meg, illetve az elmúlt években a H1N1-gyel egy újfajta vírustörzs is feltűnt.

Jellemző tünetek

  • Rossz közérzet.
  • Hidegrázás, láz.
  • Fejfájás, szédülés.
  • Torokfájás, köhögés.
  • Ízületi és izomfájdalom.

Előzd meg a bajt!

Alábbi képgalériánkban bemutatunk néhány pofonegyszerű megelőzési módszert, melyeket betartva jó eséllyel megúszod az idei influenzaszezont. Lapozd át a galériát, és ismerd meg a legjobb természetes óvintézkedéseket!

Ha nem sikerült

Ha nem volt szerencséd, és mégis ledöntött lábadról az influenza, fontos, hogy ne vedd félvállról a dolgot, és pihend ki a betegséget! Az influenza szövődményeként akár tüdőgyulladás is kialakulhat.

Mivel a tüdőgyulladás világszerte szerepel a tíz leggyakoribb halálok listáján, érdemes komolyan venned, illetve lehetőség szerint megelőznöd.

Ezt is szeretjük