Ropogós krumplis zsemle régi recept alapján: maradék krumplipüréből is készülhet
A ropogós krumplis zsemlének nincs párja, főleg, ha házilag készíted el.
Összesen 8 találat.
A ropogós krumplis zsemlének nincs párja, főleg, ha házilag készíted el.
Ha megtanulsz házilag kenyeret, zsemlét vagy édes péksüteményt készíteni, mindig lesz mit az uzsonnásdobozba csomagolnod.
A házi krumplis zsemle héja ropogós, belül pedig puha, foszlós.
Érdemes házilag sütni a zsemlét, teljes kiőrlésű lisztből pedig egészségesebb is.
Nincs finomabb a házi készítésű zsemlénél, teljes kiőrlésű lisztből pedig egészségesebb a péksüti.
A házi hamburgerzsemle kicsit édeskés, levegős, és sokkal jobb a bolti, előrecsomagolt, tartósítószerekkel készülő buciknál.
Ezzel a recepttel a pékeket megszégyenítő, extra házi rozsos zsemlét készíthetsz.
Ezek a házi zsemlék a boltival ellentétben három-négy napig is frissek maradnak.