Tejszínes, gombás csirkeragu
Rókagombával az igazi
Egyszerű fogás, de nagyon finom, tálalhatod rizzsel vagy tésztával is, mindenképpen remek vacsora.

Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

Kényeztető fürdőbomba házilag: hideg, téli estéken a legjobb barátod lesz »

Bombabiztos módszer a csizma szagtalanítására: csak 2 dolog kell hozzá »

Így használd a fahéjat az esküvőn: csodás dekoráció lehet belőle »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tejszín krémes íze tökéletesen harmonizál a gombáéval. Készítheted egyszerűen csiperkéből is, de ha a piacon találsz rókagombát, az még jobb.

A csirkemellet vagy combot elkészítheted egyben is, de ha filét veszel, akkor egyszerűbb lesz az elfogyasztása.

Tejszínes-gombás csirkeragu

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirke- vagy pulykamell
  • 10 dkg császárszalonna
  • 20 dkg gomba
  • 3 dl tejszín
  • 2,5 dl tejföl
  • 1 közepes vöröshagyma
  • só, bors

Vágd apró darabokra a húst, a gombát, a hagymát és a szalonnát. Pirítsd meg a szalonnát egy serpenyőben, majd ennek a zsírján a hagymát. Add hozzá a gombát, és hagyd, hogy levet eresszen, és az el is párologjon. Ekkor dobd rá a húst, és pirítsd fehéredésig.

Adj hozzá egy kis vizet, és párold egy kicsit. Add hozzá a tejszínt, a tejfölt és a fűszereket, és közepes lángon, gyakran kevergetve főzd össze.

Blog.hu ajánló