Isteni paleo palacsintarecept
A minden összetevőjében paleolit palacsintát bárki nyugodtan fogyaszthatja.
Egy kis utánajárással bárki bátran nekikezdhet a paleolit étkezésnek, csak meg kell találni a megfelelő boltokat, beszerzési pontokat, és mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen otthon minden, ami szükséges.
A paleolit palacsintát töltsd meg bármivel, amihez épp kedved van, nyers gyümölcsökkel, akár többet összekeverve, vagy kókuszkrémmel!
Paleo palacsinta
Hozzávalók:
- 12 dkg gesztenyeliszt
- 3 tojás
- 1 evőkanálnyi nyírfacukor
- fél pohár szénsavas víz
- egy csipet só
- paleolit olaj
Elkészítés ideje:
40 perc
Elkészítés menete:
Fogj egy alkalmas tálat, üsd bele a három tojást, add hozzá a sót, a cukrot, a vizet, két kanálnyi olajat, és habverővel keverd hozzájuk a lisztet, úgy, hogy csomómentes maradjon. Ha túl sűrű, hígítsd egy kis vízzel, olajjal, ha túl híg lett, akkor pedig még egy kis gesztenyelisztet adj hozzá. Ha mindezzel megvagy, hagyd pihenni öt-tíz percet.
Egy palacsintasütő serpenyőt kenj ki némi paleo olajjal, forrósítsd fel, majd szedj egy palacsintányi adagot a masszából rá, és süsd ki, ugyanúgy, mint a hagyományos palacsintát. Ha ezzel is megvagy, nincs más hátra, mint kisütni az összes tésztát, megtalálni a legjobb tölteléket, majd feltekerni a finomságokat.
Ínycsiklandó gyümölcslevesek paleóknak és nem paleóknak egyaránt
Gyümölcsből rengeteg finomság készíthető, például egy jó kis hűsítő leves. Nézd meg a képeket!

Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Olvastad már?
OLVASD EL EZT IS!

- gyümölcs
- rizs
A tökéletes krémes gyümölcsrizs receptje

- gyümölcs
- leves
A hagyományos meggyleves receptje

- meggy
- tejföl