Isteni paleo palacsintarecept
Olyan, mint az eredeti
A minden összetevőjében paleolit palacsintát bárki nyugodtan fogyaszthatja.
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Eljött a kert- és teraszszépítés ideje! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)

- Kipróbáltuk a legegyszerűbb bőrszépítő kombót: így a leghatásosabb a hialuronsavas hidratálás »
- Sosem mondanád meg, miből készültek ezek a menő táskák: Karl Lagerfeld kedvenc darabját gondolta újra a csodaszép modell »
- Szuperfinom reggeli, amitől leapad a kiálló has: elhajtja a vizet, és gyorsítja az emésztést a zöld teás zabkása »
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Emilio felesége bombázó modellé fogyott: Tináról dögös fotók készültek
Egy kis utánajárással bárki bátran nekikezdhet a paleolit étkezésnek, csak meg kell találni a megfelelő boltokat, beszerzési pontokat, és mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen otthon minden, ami szükséges.
A paleolit palacsintát töltsd meg bármivel, amihez épp kedved van, nyers gyümölcsökkel, akár többet összekeverve, vagy kókuszkrémmel!
Paleo palacsinta
Hozzávalók:
- 12 dkg gesztenyeliszt
- 3 tojás
- 1 evőkanálnyi nyírfacukor
- fél pohár szénsavas víz
- egy csipet só
- paleolit olaj
Elkészítés ideje:
40 perc
Elkészítés menete:
Fogj egy alkalmas tálat, üsd bele a három tojást, add hozzá a sót, a cukrot, a vizet, két kanálnyi olajat, és habverővel keverd hozzájuk a lisztet, úgy, hogy csomómentes maradjon. Ha túl sűrű, hígítsd egy kis vízzel, olajjal, ha túl híg lett, akkor pedig még egy kis gesztenyelisztet adj hozzá. Ha mindezzel megvagy, hagyd pihenni öt-tíz percet.
Egy palacsintasütő serpenyőt kenj ki némi paleo olajjal, forrósítsd fel, majd szedj egy palacsintányi adagot a masszából rá, és süsd ki, ugyanúgy, mint a hagyományos palacsintát. Ha ezzel is megvagy, nincs más hátra, mint kisütni az összes tésztát, megtalálni a legjobb tölteléket, majd feltekerni a finomságokat.
Ínycsiklandó gyümölcslevesek paleóknak és nem paleóknak egyaránt
Gyümölcsből rengeteg finomság készíthető, például egy jó kis hűsítő leves. Nézd meg a képeket!
OLVASD EL EZT IS!

- gyümölcs
- rizs
A tökéletes krémes gyümölcsrizs receptje

- gyümölcs
- leves
A hagyományos meggyleves receptje

- meggy
- tejföl