Rakott, amerikai, almás: a legfinomabb palacsintás receptek
Palacsintatésztát mindenki tud készíteni, hogy aztán mihez kezd vele, az más kérdés.
A palacsintát vagy valamelyik változatát a világon bárhol megtalálhatod, a liszt, tojás, tej és még néhány összetevő kombinációjából álló tésztát mindenki imádja, kismillió változatban: megtöltve és feltekerve, vastagra sütve és juharsziruppal jól nyakon öntve, rácsszerűen összenyomva és a tetejét megkenve, esetleg a tésztába almát rejtve.
Egyszerű, de nagyszerű ételek
Ahogyan a palacsintát összedobni is gyerekjáték egy kezdő szakácsnak - eltekintve az első pár, plafonon ragadt próbálkozástól -, úgy szerencsére még egy nagy rakás ételt el lehet készíteni úgy is, ha még sosem láttál konyhát belülről. Ezek közül mazsoláztunk.
OLVASD EL EZT IS!
- kakaó
- reggeli
Foszlós márványos-kakaós kalács
- sütemény
- meggy