18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Zendaya nem viselt melltartót az átlátszó felső alatt: minden tekintet rá szegeződött

Zendaya megint magára vonta a figyelmet dögös stílusának köszönhetően.

zendaya-coverkep

Zendaya nevét szinte mindenki ismeri, a színésznő tehetségének és különleges megjelenésének köszönhetően folyamatosan a figyelem középpontjába kerül a nagyobb eseményeken.

Most sem volt ez másként, június 8-án ismét elbűvölte a rajongókat merész stílusával, azt pedig mondani sem kell, hogy minden egyes szempár a felsőjére szegeződött.

Zendaya melltartó nélkül

Zendaya a római Bulgari Hotel Rome nyitórendezvényén vett részt, ahol ismét felborzolta a kedélyeket vagány szerelésével. Egy hosszú, éjfeketén csillogó nadrágot választott, amelyhez rácsos anyagú felsőt vett fel.

zendayaa
Fotó: Getty Images Hungary/Daniele Venturelli

A kreáció pikantériája és merészsége abban rejlett, hogy teljesen átlátszó volt, ráadásul a színésznő nem is húzott alá melltartót. Sminkje is ehhez a végzet asszonyás stílushoz illeszkedett, ahogyan a hullámos, rövid frizurája is.

Kifinomult stílusa megkérdőjelezhetetlen és utánozhatatlan, ezt mindig tanúsítja, bárhol is jelenjen meg. Neked hogy tetszett az általa viselt összeállítás?

Nézd meg Mila Kunist átlátszó blúzban!

Mila Kunis és Ashton Kutcher együtt mentek el a Breakthrough Prize Ceremony nevezetű díjátadóra.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük