Putyin kerüli várandós szeretőjét az orosz hírforrás szerint: így megváltozott a kapcsolata Alinával

Vlagyimir Putyin és szeretője kapcsolatának keresztbe tett, hogy Alina ismét várandós lett, állítja az orosz hírforrás.

putyin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 9-én robbant a hír, miszerint Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva babát vár az elnöktől, erről a General SVR Telegram orosz hírcsatorna számolt be. Mivel a politikus óvja a magánéletét, így hivatalosan sosem ismerte el, hogy tényleg bármi köze lenne az egykori sportolónőhöz és olimpikonhoz, ettől függetlenül már 2008 óta azt pletykálják, hogy egy párt alkotnak.

Egyes források szerint az elmúlt 14 év alatt Kabajeva több gyermeket szült az elnöknek, legalább kettőt, az első 2015-ben egy svájci klinikán jött a világra, a második 2019-ben Moszkvában született meg. Pletykáltak arról is, hogy Alina második alkalommal ikerfiúkat hozott a világra, ám ezeknek tényét egyikőjük sem erősítette meg. A Daily Mirror az említett hírcsatornára hivatkozva megírta, hogy Putyin egyáltalán nem foglalkozik a nővel, mióta kiderült a harmadik terhessége.

Vlagyimir Putyin és szeretője kapcsolata

Mióta kiderült, hogy Alina ismét anyai örömök elé néz, Putyin inkább kerüli az asszonyt, pedig állítólag pont miatta hagyta el a feleségét, Ljudmilát is, aki 1983 és 2014 között volt a felesége. Válásuk előtt egy évvel jelentették be hivatalosan, hogy szétmennek. 

Putyinról ez a fotó május 16-án készült.
Putyinról ez a fotó május 16-án készült.
Fotó: Contributor / Getty Images Hungary

Elég különös módon tették ezt meg, éppen színházba  voltak hivatalosak együtt, a Kremlben nézték meg az Esmeraldát, az előadás szünetében pedig megkörnyékezték őket a riporterek, ekkor vallották be, hogy elengedik egymás kezét, és új életet kezdenek.

- Nem érdekli őt az exfelesége, már régóta közömbös volt vele, és az elnök Alina Kabajevával való kapcsolatát sem egyszerű tökéletesnek nevezni mostanság, annak ellenére, hogy kiderült Alina terhessége - idézte a brit lap a General SVR Telegram szavait, amit amit állítólag az Orosz Külügyi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya működtet.

- Putyin nyilvánvalóan nem készült fel arra, hogy újra apa legyen, és Kabajeva nem tervezett terhessége inkább összezavarta, mintsem örült volna neki. Miután megtudta, hogy lesz még egy gyereke, gyakorlatilag nem kommunikált Alinával, elkerülte a találkozókat, és nem töltött vele együtt időt.

Alina Kabajeva 2021 decemberében így nézett ki.
Alina Kabajeva 2021 decemberében így nézett ki.
Fotó: Profimedia

Kabajeva május 12-én lett 39 éves, de csak délután kapott hivatalos köszöntést és egy ajándékot az elnöktől, ami nagyon felzaklatta a nőt. Állítólag másnap este Putyin egy műtéten esett át a betegsége miatt, és nem volt abban a hangulatban, hogy ünnepeljen. A hírforrás úgy tudja, hogy Putyin és szeretője már régóta házasságban élnek, csak ezt titkolják.

Az elnök a magánéletével kapcsolatban mindig is rejtélyes volt, ami még több táptalajt ad a találgatásoknak. Például az első házasságából született lányaival sosem mutatkozik nyilvánosan, ami egy ország vezetőjétől szokatlan, a legtöbb politikus büszkén mutatkozik együtt a szeretteivel, hogy ezzel is a család egységének fontosságát kommunikálja kifelé.

Putyin és Alina Kabajeva fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Alina Kabajeva fotóit. Több olyan képet is láthatsz, amelyeken az orosz elnökkel szerepel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük