Vlagyimir Putyin évek óta plasztikáztat a pletykák szerint: ennyit változott az orosz elnök arca

Egyes sebészek szerint egyértelmű, hogy Vlagyimir Putyin plasztikáztatott.

putyin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok ismert embert megvádoltak már azzal, hogy plasztikáztatott. Egyesek bátran vállalják is, hogy elvégeztek valamilyen szépészeti beavatkozást a testükön, mások viszont tagadják. Vlagyimir Putyin esetében is évek óta cikkezik a külföldi sajtó arról, hogy több alkalommal fordult orvoshoz azért, hogy változtasson valamit a külsején.

Több külföldi szakértő szerint egyértelmű, hogy az orosz elnök plasztikáztatott, dr. Krasznai Zsolt, hazánk egyik legismertebb plasztikai sebésze az RTL Klubnak fejtette ki a véleményét a témával kapcsolatban.

Vlagyimir Putyin plasztikájáról pletykálnak évek óta

Az ausztrál dr. Jake Sloane az Instagram-oldalára posztolt egy régebbi és egy frissebb képet az elnökről, amelyen szemmel látható a változás. Az orvos szerint többször járt injekciós botoxkezelésen.

Anglia egyik legnépszerűbb plasztikai sebésze, dr. Gerard Lambe a The Sunnak nyilatkozott.

- Putyin arcvonása az évek alatt egyértelműen megváltozott, bár az arcunk formája vékonyabb lehet az évek múlásával, az övé szélesebb és teltebb lett - magyarázta, majd elmondta, szerinte arcfeltöltésen eshetett át, úgy véli, biztosan van egy elhivatott esztétikai sebész a csapatában.

Szerinte felvarratta a szemhéját, és feltöltette az állát. Először 2011-ben vádolták meg azzal, hogy botoxoltatott, ugyanis egy nyilvános eseményen egy sötét, monoklihoz hasonlító folt volt a szemei alatt. Akár egy botoxkezelés hatására is jelentkezhet ilyen tünet az ember testén, pont emiatt gyanakodtak plasztikára.

Putyin 2009-ben, 2014-ben és 2022-ben.
Putyin 2009-ben, 2014-ben és 2022-ben.
Fotó: Getty Images Hungary

Dr. Krasznai Zsolt az RTL Klubnak fejtette ki a véleményét Putyinról, akinek az elmúlt években sokkal kerekebbé vált az arca, többen azzal vádolták meg, hogy túltolta a botoxot, ám a szakember ezt nem állítaná ennyire bátran. Elmondta, nehezíti a tisztánlátást, hogy az orosz embertípusra jellemző a kerekebb arc.

- Biztosat nem lehet és nem is szeretnék mondani, csupán a benyomásaim alapján ez kevésbé töltés eredménye, inkább az állhat a háttérben, hogy vannak, akik fogynak, mások gyarapodnak a korral, ő az utóbbi kategóriába tartozhat. Tény, hogy kicsit kortalannak, ránctalannak néz ki ahhoz képest, hogy 70 éves lesz. Biztos, hogy valamilyen eszközt használ, hiszen minden lehetősége megvan rá, és szerintem a hiúsága is megvan hozzá.

- Ha végeztek rajta beavatkozásokat, akkor Berlusconi plasztikai sebészéhez jár - tette hozzá.

Vlagyimir Putyin fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon Vlagyimir Putyin.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük