Vincent Cassel 24 éves felesége párductestű nő bikiniben: Tina egy gyermeket szült a francia színésznek
Vincent Cassel és Tina Kunakey 2018-ban házasodtak össze.

vincent-cassel-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vincent Cassel, a világ egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb francia színésze, hosszú éveken át Monica Bellucci férje volt. 1999-ben házasodtak össze, két gyermekük lett, Deva 2004-ben, Léonie 2010-ben született. A házasságuk végül tönkrement, hivatalosan 2013-ban mondták ki a válásukat.

Cassel azóta továbblépett, és egy másik nő oldalán találta meg a boldogságot, az egzotikus szépséget, Tina Kunakeyt 2018-ban vette feleségül.

Ő Vincent Cassel felesége

A házaspárról sűrűn készítenek a lesifotósok strandolós képeket, de Tina Instagram-oldalán is találhatunk bikinis felvételt, a 24 éves francia modell igazi álomalakkal rendelkezik.

tina-kunakey
Fotó: Instagram/Tina Kunakey

A modell 18 esztendősen ismerte meg a nála 31 évvel idősebb jövendőbelijét, állítása szerint nem tudta, hogy egy hírességgel sodorta össze az élet, írta meg az Ezoteriker oldal. Kislányként nem nézett tévét, és moziba sem ment a családjával, kisgyerekként pedig csak az iskola és a focizás érdekelte. Akkor döbbent rá, hogy Vincent Cassel mekkora sztár, amikor először üldözőbe vették őket a lesifotósok.

Igazi szenzációnak számított a francia sajtóban, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, ám a nagy korkülönbség miatt sokan támadták őket.

Amikor Tinával találkoztam Biarritzon, csak 18 éves volt. Nem tudtam, mennyi idős volt, amikor először megismertük egymást, de nem te választod meg, végül kibe szeretsz bele. A következő nap, amikor elárulta  nekem a korát, meglepődtem, de úgy voltam vele, hogy elfogadom ezt - idézte a színész szavait a Closer magazin.

2021 decemberében ilyen elegánsan jelentek meg a vörös szőnyegen.
2021 decemberében ilyen elegánsan jelentek meg a vörös szőnyegen.
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Cassel igazi úriemberként viselkedett, a lány édesapjától is engedélyt kért, hadd randizzon vele, végül a férfi ebbe beleegyezett. Azt, hogy pontosan hogyan ismerkedtek meg, nem hajlandóak elárulni, hisznek abban, hogy ez egy olyan mágikus pillanat volt, ami csak rájuk tartozik, senki másra. Az viszont tény, hogy az első találkozás közös hobbijukhoz, a szörfözéshez köthető.

2018-ban házasodtak össze, majd 2019-ben megszületett kislányuk, Amazonie.

Vincent Cassel és Monica Bellucci lánya, Deva

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű modell lett Vincent Cassel lányából.

Ezt is szeretjük