Leonardo DiCaprio 24 éves barátnője bikiniben elképesztően fest: Camilával együtt strandoltak
Camila Morrone fantasztikusan néz ki bikiniben.

dicaprio-és-camila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leonardo DiCaprio és 24 éves barátnője, Camila Morrone a Karib-tenger egyik mesés területét, Saint-Barthélemyt választották legújabb vakációjuk helyszínének.

A gazdag emberek kedvencének is emlegetett szigeten töltötték a szilvesztert, de január első napjaiban is még ott tartózkodtak. Lesifotók is készültek róluk, amelyeken látszik, milyen jó az összhang közöttük.

Leonardo DiCaprio barátnője bikiniben

A barna szépséget egy fekete bikiniben kapták le még kedden, írta meg a The Daily Mail, Camila igazi párductestű nő. Formás alakját azonban nemcsak a jó géneknek, hanem a szorgalmának és a sport iránti szeretetének is köszönheti. 

2016-ban a  Vogue magazinnak  mesélte el, hogy régebben sportszerűen röplabdázott és focizott, napjainkban rendszeresen jár edzőterembe, kiemelte, nagyon sokat bokszol, hetente három-négy alkalommal. Persze más mozgásformákat is szeret, a jóga és a pilates kifejezetten közel áll a szívéhez. Hozzátette, azért sportol sokat, mert a munkája megköveteli, hogy fitten tartsa magát.

A fiatal lány 2013-ban debütált színésznőként a Bukowski című alkotásban, az elmúlt években olyan filmekben játszott, mint a Bosszúvágy vagy a Lány a völgyből, hamarosan bemutatják legújabb minisorozatát, ami a Daisy Jones & The Six címet viseli.

A tengerparton nemcsak Camilát, hanem DiCapriót is megörökítették, itt éppen a vízben romantikáztak. Ritka, ha a sztárpárt így fotózzák.

A 47 esztendős színész 2017-ben szeretett bele választottjába, féltik a magánéletüket, emiatt csak ritkán mutatkoznak együtt. DiCaprio például egyáltalán nem nyilatkozik Camiláról. Az elmúlt években sokan támadták őket a nagy korkülönbség miatt, erre 2019-ben a feltörekvő színésznő így reflektált a The Los Angeles Timesnak adott interjújában:

- Annyi olyan kapcsolat van Hollywoodban - és a világtörténelemben -, ahol az emberek között nagy a korkülönbség. Szerintem bárki azzal randevúzhat, akivel csak szeretne - magyarázta, majd hozzátette, megérti azokat, akik nagy érdeklődéssel vannak a szerelmük iránt, fordított esetben ő is kíváncsi lenne.

Enrique Iglesias ikerhúgai bikiniben

Képes összeállításunkban mutatjuk Enrique Iglesias csodaszép ikerhúgait, Victoriát és Cristinát.

Ezt is szeretjük