Enrique Iglesias 20 éves ikerhúgai bikiniben: Victoria és Cristina szőke szépségek

Nem csoda, hogy Victoriára és Cristinára már a modellszakma is felfigyelt.

enrique-iglesias-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bailamos, Hero, Could I Have This Kiss Forever - csak pár dalcím Enrique Iglesias repertoárjából, amelyekből elég néhány taktust meghallgatnunk ahhoz, hogy kedvünk legyen táncra perdülni. A 46 esztendős, spanyol származású előadó a ’90-es évek közepén robbant be a show-bizniszbe, és azóta is a zeneiparban tevékenykedik.

Enrique Iglesias 20 éves ikerhúgai bikiniben

Az énekes 1975-ben jött a világra a híres zenész, Julio Iglesias fiaként. Hatalmas családban nőtt fel, összesen nyolc testvére van, akik közül már a legkisebbek is nagykorúak. Ikerhúgai, Victoria és Cristina Iglesias 2001 májusában jöttek a világra, és immár gyönyörű nőként láthatjuk őket friss fotóikon.

A húszesztendős lányok édesanyjuk, Julio Iglesias második feleségének, Mirandának a kiköpött másai: alabástrombőrükkel, tökéletes vonásaikkal és szőke hajukkal olyanok, akár az életre kelt Barbie babák. Szépségüket a divatszakma is felfedezte, 2020 szeptemberében például együtt szerepeltek a Harper's Bazaar magazin spanyol kiadásának hasábjain. Az Instagramon is hihetetlen népszerűségnek örvendenek, Victoria oldalát 150 ezren, Cristináét 155 ezren követik. Nemcsak vonásaikban nehéz különbséget felfedezni, abban is megegyeznek, hogy egyformán imádnak lovagolni, valamint mindketten sokszor hangoztatják a posztjaikban, hogy ők egymás legnagyobb bizalmasai. Egyikőjükre sem jellemző a szégyenlősség, sokszor tesznek ki magukról fürdőruhás képeket, amelyek alapján egyértelmű, hogy igazi bikinis bombázók.

Képes összeállításunkban mutatjuk Enrique Iglesias csodaszép ikerhúgait, Victoriát és Cristinát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük